w dniu dzisiejszym po raz kolejny otrzymałem informacje że firma specops przestaje istnieć i plajtuje. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie informacja ta pochodząca od dystrybutora czyli firmy Jar-Mix że słupska. Kiedyś już ta informacje słyszałem więc jest to kolejne źródło tego stwierdzenia. Może wyjaśnisz to Prezesie?
Ostatnio zmieniony przez Kangur 11-05-2011, 10:21, w całości zmieniany 1 raz
Ale Forum chyba będzie dalej aktywne? Co ja bym ze sobą robił całymi dniami... Hmmm, chociaż nie - mam jednego pomysła.
Dobra, dosyć żartów - pewnie jak zwykle ktoś znowu szum informacyjny wprowadza. Far out, man. The plan is simple - trza by pomyśleć żeby tej hydrze łeb u samej d*py upierdzielić, raz a dobrze to się skończą różne pogłoski tak durne jak moje posty.
Oni to powinni zrobić tak żeby było dobrze.
_________________ Co się tu dzieje, na Litość BOSKĄ!
Wysłany: 09-05-2011, 21:29
Cytat:
The plan is simple - trza by pomyśleć żeby tej hydrze łeb u samej d*py upierdzielić, raz a dobrze to się skończą różne pogłoski.
Jestem za! Zgłaszam się do bojówek! Będę własną piersią bronić honoru australijskiego zwierzaka. Będę walczył z działaniami na szkodę firmy przy pomocy środków przemocy bezpośredniej!
Spółka ma zysk w 2010, no ale to jest kolejny raz kiedy słyszę że Jar-mix wygłasza takie komentarze.
SPECOPS ma jeden zasadniczy problem - klienci nie dostają towaru na czas.
Półki u dystrybutorów są puste - to wszyscy wiedzą.
A to dlatego że towar idzie do zagranicznych odbiorców, którzy go zamawiają w dużych ilościach płacąc z góry - tylko ci odbiorcy niekoniecznie chcą się tym chwalić.
Może mamy zacząć szyć i sprzedawać bezpośrednio ze sklepiku przyzakładowego jak inne firmy? A może zamawiać projekty w Polsce i szyć w Chinach?
Chcecie kolejny Helikon na rynku?
Najlepsze jest to że jak ja w końcu odpalę nowa linię produkcyjną to taki narzekający dystrybutor z Polski złoży zamówienie na 200PLN i powie czemu tak drogo.
Takie są realia prowadzenia firmy w PL, zapewne nie raz usłyszycie takie teksty.
Ale człowiek nie jest taki żeby się nie dogadać, podeślą skrzynkę M4-ek, pojadę do Słupska ostrzelać Jar-Mix i po zawodach...nie, z drugiej strony lepiej wsiąść poczwórny KPWT od PAKO, no chyba Paweł nie jest taki że nie pożyczy po starej znajomości.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 12-05-2011, 19:09
dlatego generalnie napisałem ten post bo ta plotka pojawia się od czasu do czasu i nikt jej nie rozwiewa. Teraz pierwszy raz słyszałem to od dystrybutora SO. Kangur rozwiał temat i po kłopocie. Z drugiej jednak strony nie rozumiem polityki firmy. Bo sam piszesz że olewasz pojedynczego klienta i termin realizacji jego zamówienia jest bardzo długi. Skoro tak to po co Ci dystrybutorzy?
Wysłany: 13-05-2011, 20:38
Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów piszących w tym temacie i nie tylko.
Przepraszam za ten tryb w jakim zostałam zmuszona do zajęcia stanowiska w opisywanej tu sprawie.
broken_arrow napisał/a:
w dniu dzisiejszym po raz kolejny otrzymałem informacje że firma specops przestaje istnieć i plajtuje. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie informacja ta pochodząca od dystrybutora czyli firmy Jar-Mix że słupska. Kiedyś już ta informacje słyszałem więc jest to kolejne źródło tego stwierdzenia. Może wyjaśnisz to Prezesie?
Bardzo proszę nie powoływać się na moją firmę i rzekome informacje jakie zostały przekazane na temat funkcjonowania firmy SPECOPS.
Nigdy i nikomu informacji takiej nie przekazywałam a wpisywanie mnie w sposób nieuprawniony do "grupy" osób wypowiadających się lub informujących, że firma SPECOPS przestanie istnieć i plajtuje, jest zwykłym kłamstwem i próbą wciągnięcia mnie w jakieś dziwne rozgrywki.
Cytat:
Hmm..
Spółka ma zysk w 2010, no ale to jest kolejny raz kiedy słyszę że Jar-mix wygłasza takie komentarze.
Skoro tak, to proszę napisać od kogo i kiedy słyszał Pan, że JAR-MIX wygłasza takie komentarze.
Dziwię się, że wygłasza/pisze Pan takie teksty, a przecież zna Pan mój nr telefonu komórkowego. Można więc było zadzwonić i najzwyczajniej w świecie zapytać i pogadać o tym. Jak czytam, łatwiej jest pisać takie rzeczy, tylko czemu ma to służyć?
Cytat:
Ale człowiek nie jest taki żeby się nie dogadać, podeślą skrzynkę M4-ek, pojadę do Słupska ostrzelać Jar-Mix i po zawodach...nie, z drugiej strony lepiej wsiąść poczwórny KPWT od PAKO, no chyba Paweł nie jest taki że nie pożyczy po starej znajomości.
W kontekście tego co napisałam powyżej, tą deklarację o przyjeździe i ostrzelaniu mojej firmy pozostawię bez komentarza.
Zapewniam Pana jednak, że kiedykolwiek będzie Pan w Słupsku - drzwi mojej firmy są zawsze otwarte, zapraszam:)
I na koniec tak po męsku, Panowie, zachowujecie się jak baby, tylko ploty Wam w głowie:)
Firmie SPECOPS jak zawsze, życzę jak najlepiej i najwięcej.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 13-05-2011, 22:03
Cytat:
Bardzo proszę nie powoływać się na moją firmę i rzekome informacje jakie zostały przekazane na temat funkcjonowania firmy SPECOPS.
Nigdy i nikomu informacji takiej nie przekazywałam a wpisywanie mnie w sposób nieuprawniony do "grupy" osób wypowiadających się lub informujących, że firma SPECOPS przestanie istnieć i plajtuje, jest zwykłym kłamstwem i próbą wciągnięcia mnie w jakieś dziwne rozgrywki.
z jakiej racji mam tego nie robić ?
Nie wiem kim jesteś ale informację o jakiej pisałem uzyskałem w sklepie jar-mix w Słupsku gdzie była za ladą kobieta (może to Ty jeżeli jesteś blondynką) i młody mężczyzna i wygłosili opinię firmy Jar-Mix więc nie masz prawa zarzucać mi KŁAMSTWA !!! Mało tego powiedziałem że znam dobrze Prezesa SpecOps czytaj Kangura, a oni mimo to podtrzymali swoją opinię jaką wyżej opisałem.
Jeżeli nie jest to opinia firmy to proszę dobierać lepiej personel bo taką informację uzyskałem u WAS W FIRMIE!!
Dotyczyło się to konkretnie produktów SO i opini że SO cytuję" produkował dobry sprzęt bo teraz już nic nie produkuje bo splajtował (...) i jest to informacja nieoficjalna" koniec cytatu. Rozmowa była dłuższa i nie ma sensu pisać wszystkiego.
I mam na to świadków więc proszę ODSZCZEKAĆ zarzucanie mi kłamstwa bo niestety osobiście mogę podejść do firmy i powiedzieć to Ci prosto w oczy. ale za pewne już tą sytuację pamiętasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum