Repertuar składa się z około 5 godzin utworów odtwarzanych losowo - więc nie powinny się powtarzać zbyt często. Całość jest zautomatyzowana - radio nadaje 24h przez testowy okres 3 dni:
od 17:00 22.08 do 17:00 25.08.2005
Potem zobaczymy co się stanie - jeżeli to nowe medium Wam się spodoba - SPECOPS RADIO stanie się stałą częścią naszego serwisu.
REPERTUAR - co nadajemy?
Niestety jesteście skazani na mój dość wątpliwy gust, ale lepsze to od słuchania moich wypowiedzi na żywo. :-) Nadajemy kawałki, które w moim zdaniu oddają pewien "klimat" - przedewszystkim mają one skłonić do dalszej walki w codziennym życiu - żeby nigdy się nie poddawać. Mają działać motywująco na wyobraźnie. Tyle ideologii. Nadajemy następujące kawałki:
1. Polska muzyka patriotyczna.
2. Kultowe kawałki - "teksty" z polskich i zagranicznych filmów.
3. Polski hip-hop - kilka dobrych kawałków z konkretnym przekazem.
4. Rosyjskie piosenki frontowe - od Stalingradu poprzez Kabul i Grozny.
5. Podkłady muzyczne z filmów wojennych.
6. Przerywniki - kilka anglojęzycznych kawałków i nie tylko, zeby rozbić monotonię.
Zapraszam do słuchania SPECOPS RADIO!
Kangur
PS - potrzebny jest program Winamp - do ściągniecia z witryny:
Rewelacja , jedyne co mi nie pasowalo to te kawałki HH, ale reszta
PS.
Przepraszam ze robię to tu, ale prawdopodobnie po 1 wrzesnia moje konto zostanie usuniete w zwiazku z tym że mało się udzielam ale powodem tego jest to, że przy Was i przy Waszej wiedzy czuję się jak przedszkolak . Ogromnie Was za to szanuję
Jeszcze raz przepraszami za OT :
surv [Usunięty]
Wysłany: 28-08-2005, 19:38
U mnie niestety radio nie łączyło- timeout
p.s Wal do Kangura, napisz co i jak To Ciebie nikt nie skasuje
Dziala takze w iTunes w kompach appla, a swoja droga super pomysl- wielkie gratulacje.
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum