Ogólnie jest dobry repertuar, ale coraz częściej pojawiają się jakieś kawałki.... Hip-hop nie co by to było mądre bo i takie są, ale taki syf, że zastanawiam się K. z kąd to bierzesz...
Jakas shakira...
U mnie tak samo jak koledzy wcześniej pisali.
W większości repertuar świetny, ale gdy włączy się jakiś hip-hop, czy techno, to już wyłączam.
Ogólnie wystawiłem ocenę 5.
_________________ Ja jestem żołnierzem, ja walczę tam gdzie mi każą, ja zwyciężam tam gdzie walczę.
Wysłany: 03-12-2008, 17:27
Mnie najbardziej zraziły rosyjskie piosenki graniczące z biesiadą. Nie mówię, że nie powinno ich być. Jest ich wg mnie za dużo.
Co do reszty to podpisuję się pod tym co napisał w0jna na początku.
Mnie najbardziej zraziły rosyjskie piosenki graniczące z biesiadą. Nie mówię, że nie powinno ich być. Jest ich wg mnie za dużo.
Co do reszty to podpisuję się pod tym co napisał w0jna na początku.
Podpisuję się pod tym, za dużo czasami wynalazków, hehehe apropos wcześniejszych postów właśnie leci shakira...
A tam Shakira przynajmniej daje trochę klimatu ze wschodu .
Z tego co ja zauważyłem to na Specops FM są prawie wszystkie rodzaje muzyki. Ja zauważyłem, że tylko regge nie ma, ktoś coś jeszcze zauważył?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum