Wysłany: 26-10-2007, 22:30 SPECOPS FM - REAKTYWACJA. ANKIETA.
Czołem.
Od miesiąca na SPECOPS FM leci nowy repertuar. Z 300 kawałków zrobiło się 800.
Rosyjskie kawałki zostały teraz 'rozwodnione' i nie lecą tak często. Kilka starych hitów, usuniętych z powodu braku miejsca wróciłe. Jest też cała masa kawałków które 'nie pasują' - no cóż, mamy tutaj w ekipie bardzo ciężkie poczucie humoru, więc musicie to znosić. Pamiętajcie że wszystko ma jakiś sens, każdy jeden kawałek. nie ma przypadków. :-D
Jak to oceniacie?
Jakieś sugestie?
K.
PS: Pytanie nie jest zadawane w trybie służbowym, odpowiadać wedle uznania. Forumowicze nie są w stanie ocenić systemu SPECOPS poprzez pryzmat własnych ograniczeń i iluzji.
PPS: Żart dziadka, nie zwracajcie na to uwagi.
PPPS: Doszedłem do wniosku że mam najdroższego I-Poda na świecie :-D
Fajnie jest że nie leci ruska muzyka 2h non stop, ale za to teraz zdarza się że jest jakiś hip-hop przez 1h, później jakaś rąbanina...
Moim zdaniem jest gorzej... Wszystko było by fajnie gdyby nie było tej "rąbaniny, hip-hopu (ale tylko tego gównianego), no i jakaś taka dziwna muzyka w ogóle nie w klimacie...
Może jak ktoś usłyszy coś bardzo nie w temacie to niech zamieszcza nazwę tego kawałka na forum i będzie się czyściło powoli...
1. Rąbanina - jest po to żeby Kret się nie powiesił.
2. Cała reszta, łącznie z hip-hopem, też jest w klimacie. Tylko że niekoniecznie w Twoim. Ale każdemu dobrze się nie zrobi niestety. To w końcu prywatny Ipod :-)
3. Muzyki stricte wojskowej jest na jakieś 300-400 kawałków MAX. nie ma więcej. Nie można słuchać tylko tego 24/7.
4. Polecam naukę języka rosyjskiego - na pewno wtedy te kawałki będą mieć głębszy sens :-)
5. Jeżeli jest jakikolwiek kawałek który zupełnie nie pasuje, to proszę podać tytuł, i postaram się wytłumaczyć. Mamy naprawdę ciężkie poczucie humoru
teraz specops fm jest mocno zroznicowane i bywa, ze wlaczam radio na 2h i muzyka w ogole mi nie pasuje, a bywa, ze przez te 2h leca dokladnie "moje" kawalki. Ogolnie raczej na plus, troche za duzo muzyki nie w klimacie moze (przynajmniej nie w moim i troche tez nie w klimacie forum), ale statystycznie na te kilkaset kawalkow musi sie cos znalesc lewego (w mojej subiektywnej ocenie oczywiscie) i o to nie mam pretensji (gdyby wszystko mi sie podobalo cos byloby nie tak ). Tak jak mowilem zmiany na plus, aczkolwiek bez kosmosu.
ps. jesli ktos (jedynym pewnym posiadaczem jestes Ty Kangur ) mogl mi podeslac "rules of fightclub" bylbym bardzo wdzieczny: glock.40@gazeta.pl
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Jest duzo lepiej bo jest wiecej kawalkow, ale faktycznie duza czesc nie jest w moim klimacie. Mam dwie prosby, moze trzy:
1 wywal rabanke, jak Kret sie powiesi to i ja bede mial spokoj ;)
2 czy da sie zrobic cos z randomizacja repertuaru, czasem jest tak, ze jedna piosenka powtarza sie relatywnie czesto.
3 wystaw gdzies na ftp (obiecales :P) zawartosc swojego ipoda - jak nie masz ftp to ja cos postawie na ten czas i skorzysta kazdy kto bedzie chcial.
_________________ Wszyscy, którzy walczyli fair, zginęli.
1. tak, da się zrobić, ale będziecie mieć Kreta na sumieniu! - on nie może za długo słuchać patriotycznej muzyki bo wtedy chce wyciągnąć visa, nałożyć rogatywkę i strzelić sobie w głowę. To znaczy wróć. Rogatywka na biurku, portret marszałka na ścianie.
2. opcja wybierania losowego - zgadzam sie - coś jest nie tak - niektóre kawałki l;ecą kilka razy dziennie, innych nie słychać tygodniami, nie wiem od czego to zależy
3. -nie da rady, to już dystrybucja plików MP3 a tego nie wolno robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum