Wysłany: 30-09-2006, 18:50 Running Cadence - prośba o mp3
Witam wszystkich
od jakiegoś czasu słucham nałogowo waszego radia SPECOPS FM, słyszałem kilka fajnych utworków tj.np. "I am Marine Corps Infantry". Trochę biegam i lubie takie rytmy ;)
Wiec jeśli ktoś mógłby przesłać mi na maila kilka piosenek byłbym bardzo wdzieczny, a jak nie cadence to chociaż El salvador i konkwiste :D . W zamian moge przysłać "USMC Cadence - I can run to iraq" i troszke piosenek z okresu NAMu.
Tutaj jest pierwsza porcja, mam jeszcze 120MB więcej.
_________________ Legio Patria Nostra
Holmes [Usunięty]
Wysłany: 18-10-2006, 13:04
Można to obejść dość prosto:
a) zakładamy konto pocztowe na dowolnym serwerze darmowym, który daje skrzynki odpowiednio pojemne
b) wysyłamy mail "sami do siebie" na w/w konto
c) przesyłamy login i hasło do zainteresowanego - niech sobie ściągnie sam
Znaczy to ma byc prostsze i wygodniejsze od Rapidshare?
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Guns kill people... Spoons make them fat...
Holmes [Usunięty]
Wysłany: 18-10-2006, 13:43
Jasne, że nie prostsze. Ale czasami zdarza się czekać na rapid po kilkanaście minut, zanim łaskawie w kolejce dopuści - zwłaszcza, jak łącze słabe A poczta idzie od strzała.
To trochę jak z tym przednim chwytem do Beryla. Jasne, że prostsze gdyby był fabrycznie, regulowany, łatwy w montażu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum