Wysłany: 10-07-2007, 00:28
Wielki za dodanie Domu Wschodzącego Słońca do repertuaru
Jak usłyszałem animalsów to aż sprawdzić musiałem czy to dalej SpecopsFM, bo nie uwierzyłem
Jeszcze raz
Invisible [Usunięty]
Wysłany: 10-07-2007, 18:40
przecież House of Rising sun był już od dawna ;)
może po prostu nie trafiłeś
Kolego, nie mam czasu jeszcze tym sterowac - jutro postaram sie zrobic upgrade radia - dokupie jeszcze 1GB miejsca i wrzuce wiecej polskich kawalkow, ok?
Tylko że nie sądziłem że to są dodatkowe koszty :]
P.S ale chyba jest możliwość co by zrobić do auto pilota kilka play list i można na jedną załadować same polskie na drugą wszystkie jakie są na serwie i tylko co jakiś czas zmieniać listę nie wymaga dużo pracy tylko zabaw na początku aby zaprogramować listę :]
Tak mi się zdaje bo niewiem jakiego autopilota posiadasz na serwerku :] ja miałem serwerek radiowy to istniała taka możliwość :]
spokojnie Panzer L. może być... niestety są koszta X 2 ale dzięki tajemniczemu sponsorowi mam na ten cel kilka niezbędnych stów. :-) dzięki.
Mam w zanadrzu kilka niespodzianek - z nowym miejscem stare kawałki wrócą, ale planuje dodać około 200 nowych - mslę że zmieni to poniekąd charakter radia ( spokojnie, nie AŻ tak jak by człowiek chciał, Honor jest nadawany 24h przez 88 FM ) - jeżeli komuś się wydaje dzisiaj że SPECOPS FM to bezładna zbieranina to po aktualizacji powinien zwariować
Znowu piłem wódke z Kretem i wpadliśmy na nowe pomysły odnośnie repertuaru - efekty powinny być widoczne w poniedziałek / wtorek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum