W "Radiu SPECOPS" lecialy by oczywiscie kultowe kawalki z filmow, muzyka "wojskowa" lub z wojskiem sie kojazaca (nie, faszystwoskich kawalkow nie bedzie), patryjotyczna i inna w "klimacie".
Co sadzicie o tym pomysle?
Prawa autorskie sa na mojej glowie - wszystko na legalu.
Jezeli pomysl sie Wam spodoba to wykupie serwer testowy na pare dni, a jak to sie przyjmie to na stale.
Wysłany: 02-08-2005, 19:46
Ja jestem za utworzeniem takiego radia.
Najlepiej gdyby się dało to zrobić tak na próbe, żeby zobaczyc czy wypali cały ten pomysł.
Co do całodobowego nadawania to chyba nie ma sensu. Kilka godzin by w zupełności wystarczyło.
wolf [Usunięty]
Wysłany: 02-08-2005, 20:44
Maciek Tobie się naprawde nudzi :-). Ale pomysł jak najbardziej pozytywny.
Wiek: 32 Dołączyła: 01 Sie 2005 Posty: 16 Skąd: prawie Warszawa ;-)
Wysłany: 08-08-2005, 22:18
Moim zdaniem super,
a problem całodobowego nadawania wogóle nie istnieje.
To kwestia zapełniania programu i czasu antenopwego.
Stworzone, złożone i zaprogramowane materiały
mogą byc emitowane o dowolnej porze i czasie, nawet przez 24 h.
Kwestia nie zaakceptowania pomysłu jest wątpliwa.
Na pewno by się przyjeła.
Zwłaszcza przy i dla dużej rzeszy potencjalnych słuchaczo-odbiorców.
Uważam, ze takie środki przekazu tez są potrzebne.
Kto wie czy własnie nie szufladkując osiągalnosci i dyspozycyjności osób, które miałyby się zając redagowaniem materiałów - jak i szanownych Słuchaczy - nie byłoby wskazane 24-godzinne nadawanie.
Problemem moim zdaniem - jako dyplomatycznej kobietki - jest problem ściągnięcia większej rzeszy osób i możliwości udostępniania emitowanych treści - do jak najszerszego grona odbiorców.
W tym byłaby juz głowa Dziadków i zaangażowanych Forumowiczów, żeby tłumnie ściągali na Specopsowe audycje.
A 24 h dostępność mogłaby być kolejnym - obok oryginalnego pomysłu Moderatora - powodem przyciągnięcia większej rzeszy zwolenników Specopsa i publikowanych tematów,
a przy tym niepowtarzalną okazją zwrócenia uwagi przez zewnętrzne kanały informacji - na tą dość przełomową inicjatywę.
Moim zdaniem kolejna sonda - wiarygodnie przedstawiająca potencjał ewentualnej słuchalności - powinna zawierac pytania i dane co do czasu przesiadywania na serwisie, przedziału godzin największej liczby odwiedzających vortal, zapotrzebowania, oczekiwań i materiałów, których spodziewaliby się "Specopsowi" Forumowicze.
moglo by byc ciekawie, te pare godzin dziennie czemu nie... jestem za
pozdrawiam
kasjan18 [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2005, 10:57
czekam z niecierpliwosciom jesli beda na dodatek puszczane jakies wywiady to "tworzy" nam sie hit tylko mowcie kiedy zacznie dzialac nie chcialbym tego przegapic pozdrawiam
Pershing [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2005, 21:24
niegłupi pomysł :D
Tylko czy bedzie tyle kawałków zeby puszczac i zeby sie niepowtarzały za często?
Ale zawsze można cos do tego wrzucic jakies news'y i moze jakies rozmowy z gościami gdzie np mozna by bylo przez gg czy jkaiegos czata zadawac pytania do goscia badz zadawac je na forum o ile mial by ktos czas to prowadzic :D
Jak na razie blok muzyki/tekstow ma 5 godzin 30minut.
Wiec w ciagu doby kazdy kawalek nie bedzie sie powtarzal wiecej niz 4-5razy maksymalnie.
mysle ze biorac pod uwage fakt ze nikt nie bedzie tego sluchal 24h, jest to dobry kompromis.
bylo by tego wiecej, ale ktos mi powiedzial ze niektore kawalki sa faszystowskie lub zbyt nacjonalistyczne. Wiec niestety musialem wyciac czesc repertuaru grup Honor, Legion, Konkwista - niestety, takie czasy.
Postaram sie odpalic serwis na dniach - moze przez weekend.
no wracam z Bieszczad i oprócz nowych działów na stronie,nowych WIELU tematów na forum,to dosłownie USŁUPIA mnie RADIO SPECOPS ale pomysł fajny i słuchać napewno będę.BA!!Już to robię
slonek [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2005, 14:38
Ja równiesz słucham, oczywiście radio zapisane na liście w Winampie :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum