Witam, gdyby ktos mial mozliwosc wrzucenia na serwer lub wyslania na mojego maila ktoregos z ponizszych kawalkow bylbym wdzieczny:
-strzelby z brixstone
-rules of fight club
-Jałta (nie wiem jak dokladnie sie nazywa, ale jak ktos slucha fm to wiadomo)
-dziwczyna z rewolwerem w torebce (j.w.)
-historia jednej fortuny
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Invisible [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2007, 11:20
podczepiam się pod temat bo nie chce tworzyć nowego i zaśmiecać forum
Poszukuję następujących mp3 które można usłyszeć na specops FM:
Leszek Czajkowski - Czeczenia
Leszek Czajkowski - Monte Cassino
ogólnie jak ktoś ma jakieś mp3 Leszka to niech mi prześle na maila
pietrek121@wp.pl
Czarno to widzę, jak ja się pytałem o 'ruskie' kawałki z Afganu i czeczeni, to zostałem 'spławiony' do własnoręcznego szukania ich po sieci
prorok jakis czy co?
apropos prorokow "gdzie dwóch lub trzech zbierze sie... zostana wysluchani", to juz cos, bo mi samemu nikt nie udzielil nawet takich odpowiedzi jak powyrzsze
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Ostatnio zmieniony przez fazi 09-07-2007, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
ja wyczuwam w tym reke Kangura: co sobie koty beda tworzyc playlisty, specops fm i koniec! w sumie popieram ale dopuki nie dojdzie mi moj iphon (codzinnie zagladam do skrzynki) z web radio niestety nie mam wyjscia.
Co do samodzielnosci to melduje o przejeciu dziewczyny z mercedesem i namierzeniu strzelb z brixtone oraz historii pewnej fortuny... w sprawie reszty prosze o wsparcie.
Wysłany: 09-07-2007, 15:00
Skoro topic i tak pewnie poleci w pierony...
Fazi, sprawiłeś sobie iPhone'a??
To on już jest w europie? Czy też ktos ze stanów ci kupił i wysłał?
Invisible [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2007, 19:04
ej no sorry, ale gdybym najpierw nie poszukał to bym nie zapytał
mam Bearshare i wiele innych programów p2p ale nie było tam ani jednego utworu Leszka Czajkowskiego;
Foka - przez google umiem szukać, ten filmik również widziałem :>
tak wiec ludzie dobrej woli pomóżcie ;) mail kilka postów wyżej
iphon to sfera marzen szczegolnie po tym jak przeszedlem z apple'owskiego mac os X na windowsa viste... i teraz pokutuje przy zajebistym "pecochcecie" w ktorym ciagle sie cos tnie...
wciaz oczekuje paczki z iphonem lecz niestety jak dotad bez wiekszych rezultatow (moze dlatego, ze nigdy go nie zamowilem)
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Białystok
Wysłany: 10-07-2007, 00:12
Invisible napisał/a:
podczepiam się pod temat bo nie chce tworzyć nowego i zaśmiecać forum
Poszukuję następujących mp3 które można usłyszeć na specops FM:
Leszek Czajkowski - Czeczenia
Leszek Czajkowski - Monte Cassino
ogólnie jak ktoś ma jakieś mp3 Leszka to niech mi prześle na maila
pietrek121@wp.pl
z góry dziękuje
a nie lepiej po prostu to sobie z radyjka nagrac ?
Skoro już się of top rozwija.
Poza pierwszym tygodniem/miesiącem fascynacji do czego Ci to?
O ile mi wiadomo żaden komputer - PC, Mac, cokolwiek - nie ma takiej funkcji i jak na razie wszystko co trzeba da się na nim zrobić.
Zbliżanie fotek? Ogólnie urządzenia przenośne mało się nadaję do tego celu. Chyba żeby na imprezie pokazać koledze jakiej lasce zrobiło się fotę.
To chłyt marketingowy i tyle.
Ważniejsze żeby miał BT 2.0, nie tylko GPRS ale też EDGE i inne 3G. Brakowałoby mi wbudowane GPSa. Host USB.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Wysłany: 11-07-2007, 23:22
Foka napisał/a:
Poza pierwszym tygodniem/miesiącem fascynacji do czego Ci to?
Jakto, nie oglądałeś remake'u Raportu Mniejszości? Toż to zajebiście wyglądało takie 'żąglowanie' na pulpicie :wink:
A tak na serio- nie wiem, jeszcze się nie bawiłem czymś takim, i dopóki się nie spróbóje nie chcę zabierać głosu. Ale to tak samo jak ze zwyklym dotykowym ekranem- niby można używać nawigacji w komórce ze zwykłym ekranem, ale to zupełnie nie to samo. I podejżewam że tu też tak będzie.
Cytat:
O ile mi wiadomo żaden komputer - PC, Mac, cokolwiek - nie ma takiej funkcji
Bo to nowa technologia, będąca w powijakach. I kupa patentów przy okazji.
Cytat:
i jak na razie wszystko co trzeba da się na nim zrobić.
Znowu przykład nawigacji/surfowania w telefonie- pewnie że można to zrobić i na zwykłym ekranie, ale dotykowy jest znacznie bardziej komfortowy. Może zadziałać podobna zasada.
Cytat:
Ogólnie urządzenia przenośne mało się nadaję do tego celu
Pytanie, czy traktuje się telefon jako dodatek do laptopa, czy jako samodzielny komputer.
Ja traktuję jako to pierwsze, i mi starcza w telefonie BT i GPRS/EDGE. UMTS/HSDPA brzmi fajnie, ale tam gdzie jest tego zasięg, tam znajdę i kabel ;)
Lecz jeśli traktować to jako samodzielne urządzenie, to widzę multum zastosowań dla multi-touch'a. Od choćby najprostszej, jako scroll. Tak jak mam w touchpadzie, przesunięcie palcem to przesunięcie kursora, przesunięcie dwoma palcami to przesunięcie strony w dół. Działa świetnie, i teraz mam problemy z pracą na nie swoim laptopie (w praktyce na nie-apple'ach).
Tak więc nie skreślaj za wcześnie jakiejś technologii, ani nie mów że nie ma potrzeby rozwijania jej w jakimś kierunku
PS na koniec- żeby nie było że ja jakiś zaślepiony jestem, iPhone'a nie mam, i raczej mieć nie będę, IMHO dla mnie nie będzie wart tych pieniędzy które musiałbym za niego zapłacić. Ale trzeba Apple'owi oddać palmę pierwszeństwa, za wprowadzanie smartphone'ów na nowe wody. Analogicznie jak z Newtonem- jedno z pierwszych (w zasadzie to chyba chronologicznie drugi) PDA, powstał ładnych kilkanaście lat temu, a z rozpoznawaniem pisma (PISMA- nie pojedyńczych liter, ale ciągłych wyrazów) radzi sobie zauważalnie lepiej niż 80% 'nowożytnych' PDA.
Super, dotykowy wyświetlacz.... i ma jeszcze jakieś super hiper dodatki? Tak samo jak z "Tri Podem" rozreklamowany syf, to jest nic w porównaniu do takiego Creative'a, ale każdy woli produkt Apple... no bo jest lepszy... sam Papież go używa... to musi być zaj...
Jeżeli szukacie "bajeranckiego" telefonu to kiedyś był taki siemens z klawiaturą laserową.
Wysłany: 11-07-2007, 23:47
Czy był taki siemens, nie wiem, wiem tylko że są takie samodzielne klawiatury. Straszny niewypał, niedość że chorobliwie czuły na powierzchnię na jaką rzutuje, to jeszcze często mylnie interpretował 'kliki'. Ale 'ficzer' bardzo fajny :wink:
Cytat:
Super, dotykowy wyświetlacz
Czyżby sarkazm? Zabawne, bo akurat dotykowy wyświetlacz jest dużo bardziej komfortowy niż tradycyjna klawiatura, w praktycznie każdym aspekcie używania smarpfone'a. Jedyne co jest trudniejsze to ręczne wstukiwanie numeru.
Cytat:
Tri Podem" rozreklamowany syf, to jest nic w porównaniu do takiego Creative'a,
O, naprawdę? A ciekawe z czego to wynika? Może spójż kiedy wyszedł iPod, a kiedy konkurencja. Nic dziwnego że zdobył sobie markę.
Cytat:
Jeżeli szukacie "bajeranckiego" telefonu
A nie pomyślałeś że może po prostu szukamy funkcjonalnego narzędzia? Pochodź trochę po stronach www na ekranie 120*120, a potem przesiądź się na 640*480, i powiedz co jest lepsze
Potem napisz mail'a na klawiaturze liczącej 12klawiszy, a potem napisz na pełnowymiarowej.
Przykłady można by mnożyć w nieskończoność.
Acha, cały post (jak i poprzednie) pisany jest przy założeniu że mowa o smartphone'ach, małych mobilnych komputerach, a nie zwykłym telefonie z którego tylko się dzwoni
A tak na serio- nie wiem, jeszcze się nie bawiłem czymś takim, i dopóki się nie spróbóje nie chcę zabierać głosu. Ale to tak samo jak ze zwyklym dotykowym ekranem- niby można używać nawigacji w komórce ze zwykłym ekranem, ale to zupełnie nie to samo. I podejżewam że tu też tak będzie.
Cytat:
Znowu przykład nawigacji/surfowania w telefonie- pewnie że można to zrobić i na zwykłym ekranie, ale dotykowy jest znacznie bardziej komfortowy. Może zadziałać podobna zasada.
Ale to wszystko już masz w PPC z wbudowanym modułem GSM. Choćby ASUS P525 - pełnoprawny PPC z Windows Mobile i dotykowym ekranem i do tego GSM. Gdyby miał wbudowany GPS, tak jak seria MyPal, to poważnie rozważałbym zakup.
Cytat:
Tak więc nie skreślaj za wcześnie jakiejś technologii, ani nie mów że nie ma potrzeby rozwijania jej w jakimś kierunku
Ależ ja nie skreślam. Tylko twierdzę, że na tym etapie Apple kosi potężną kase na samymmarketingu, bo póki co zastosowanie praktyczne jest niewielkie.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Ja wspomnialem o iphonie, z racji przywiazania do appla. Osobiscie jak do tej pory nie uzywam zadnych wypasionych funkcji w kom, bo zadna nie zadowala swoja jakoscia i nie jest nie zastapiana. Do tej pory wystarczyla mi tytanowa nokia 8910i ktora poza "malokolorowym" (ale jednak) wyswietlaczem miala mozliwosc wysylania smsow . W tej chwili zadowolilaby mnie nokia 8800 (moze "odziedzicze" jak sie ojcu znudzi) ale 1 dzien na jednym naladowaniu (ew. 2 z bateria najnowszej wersji) to lekkie przegiecie...
Pomógł: 6 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 404 Skąd: Tarnów, Małopolska
Wysłany: 07-09-2007, 20:16
Witam!
Czy ktoś z Kolegów dysponuje nagraniem tremolo na werble, wykonywanego podczas Apelu Poległych? Jeżeli tak, to proszę o zgłoszenie na priva. Nagranie potrzebne do przygotowania uroczystości patriotycznej.
Z góry dziękuję.
_________________ Stosunek do broni określa dojrzałość człowieka.
GI Jane przechodzi "Hell Week" raz w miesiącu mój brat
Ciało zanurzane w wodzie po paru minutach wyśpiewa całą prawdę.
Witam, czy ktoś z forumowiczów ma może/bądź wie skąd można ściągnąc Funker Vogt - Refugees? peb.pl, wyszukiwarka rapdishare'a, emula, a nawet wrzuta.pl nic nie wypluły . . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum