Wysłany: 20-03-2007, 13:34 Czym brozi słuchanie SpecOps FM ;)
Na newsach ktoś napisał/a:
Wieczorkiem szef ogłosił oficjalnie że dziś pobudka o czwartej.
Nieoficjalnie podobno operacyjny znalazł kolesia który ma neostradę i co miesiąc stuka limit czyli pewniak. Do akcji został wysłany też wóz dyżurny zabezpieczenia. Ponieważ jest to tez mój sektor, a ja miałem dyżur, to załoga podjechała po mnie. Jedziemy, ja otwieram "szkatułkę" (skrzynkę z amunicja), koleś wymienia naboje w Mossbergu (ze standardowej kombinacji: 1x plastik + 2 x guma + 2 x ostry) na gumowe. Przyjeżdżamy na miejsce jako druga załoga (miejscowa obsada komisariatu, wóz wsparcia tez już jest ale chłopaki jakoś nie garną się do wyjścia). Wypadamy z wozu. Jaras łapie młotek do drzwi. Dół już otwarty więc cichutko wchodzimy na piętro. Jaras robi to co potrafi najlepiej i wchodzimy grzecznie z megafonem - POLICJA! Proszę się uspokoić, czy jakoś tak. Kolo w mokrych gaciach już leży spięty na dywanie, komp jeszcze ciepły, wokół sterty płyt...
i się okazuje, ku..., że koleś limit trzaskał raz za razem słuchając jakiegoś pierd... internetowego radia i ciągnąc dystrybucje linuksa a na płytach ma jakieś chu... własne utwory które ponagrywał rejestratorem dźwięku.
...O żesz w mordę!!!
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 23 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 476 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-03-2007, 15:58
pamiętaj, że dalej jest
"...Gdy przed nimi tego dnia zamknięto już granice
Oni pili Caipirinhie w Porto Alegre
Więc nie byli tu obecni, całe to śledztwo
Prokurator przeprowadzał pod ich nieobecność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum