Wysłany: 30-06-2006, 10:26 Czerezwiczajka na Specops FM
Czołem Słuchacze! (albo nasłuchiwacze - jak tylko dorwe jakiś program do nadawania wiadomości podprogowych to go wytestuje - jak na Warsztaty wszyscy przyjdą w rózowych koszulkach bo Chrystus im powiedział że tak muszą zrobić, to znaczy że działa, ale popadam w dygresje )
zrobiłem czystke na fali radiowej - powywalalem troche kazika, troche punkowych kawalkow nie na temat etc. Doładowałem więcej muzyki patriotycznej - pierwsza brygada etc + oczywiście stały punkt programu czyli Czeczenia, Afganistan i NAgorny Karabah
Hej, jak się miewa radio? Z racji pobytu za granicą muszę teraz korzystać z innego kompa więc chciałem sobie ściagnąć pliczek listen.pls, ale nie da rady Kangur - możesz go umieścić na nowo na serwie? Albo może mi ktoś podesłać plik na maila? kabar666@wp.pl
Z góry dziękuję.
Sorry, ze w tym teamcie, ale pozostałe dotyczące radia są pozamykane a nie chciałem zakłądać nowego wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum