Wysłany: 20-12-2011, 08:58 Tajny remont Dolphina
Natknęliście się, choć na ułamek informacji sugerującej, że jeden z Dolphinów przez dwa lata był wyłączony ze służby? Żydzi potrafią zachować tajemnice... przynajmniej w mediach, mniej lub bardziej fachowych, była cisza. http://www.ssbn.pl/1573/i...etu-podwodnego/
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1320 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 23-12-2011, 16:37
tauzen napisał/a:
Czym sobie tak u nich nagrabiłeś? Obraziłeś naczelnego rabina Izraela?
Niektórzy są po prostu nie mile widziani. Z różnych powodów, np. nazizm, negowanie holokaustu, działalność islamistyczna, zbyt duże związki z krajami wrogimi Izraelowi itp.
A co do tajności - absolutnie mnie to nie dziwi. Izraelska marynarka jest bardzo małą i wysoce uzawodowioną formacją, która zabezpiecza Izrael od strony morza (Karine A, Mavi Marmara, nie musze wyjaśniać).
I tak sie robi w cywilizowanych krajach szanujących swoje bezpieczeństwo - kiedy jedne państwo zagraża Izraelowi atomem, trzeba się zajebiście pilnować w swoich sprawach związanych z atomem.
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1320 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 23-12-2011, 23:01
Noama Chomskiego na ten przykład sobie nie życzą. To tak, jakby ktoś rozpowiadał wszem i wobec, że Polska jest krajem skurwysynów. Wtedy Straż Graniczna na lotnisku mówi: A pan niech sobie czeka na samolot powrotny. Po prostu się szanują
Pomógł: 2 razy Wiek: 101 Dołączył: 10 Paź 2005 Posty: 277 Skąd: Polska
Wysłany: 10-02-2012, 22:12
Sprawa jest prosta.
W 1996 byłem na Wzgórzach. Był kilkudniowy wypad do Izraela. Tam postanowiłem się zabawić. Nie sam oczywiście. Skorzystałem z usług miejscowej kurtyzany. Niestety, bydlak ze mnie i nie uiściłem opłaty za usługę.
Najwyraźniej Mosad wyjął z niej moją spuściznę. Jakimś sposobem dotarł do mojej byłej już zgagi (żony) i porównał z pozostałościami mej wydzieliny z koca jej matki. Tak zaistniałem na czarnej liście Izraela razem z Palestyńczykami i OBL.
Wysłany: 11-02-2012, 23:24
Jestem ze starej szkoły która uczy :
- po pierwsze zawsze do końca, a nie jakieś półśrodki ze strzelaniem po oczach (chociaż to może być dobra zasłona dymna i można szybko czmychnąć)
- po drugie, wycieram na ogół w koc a nie w firankę tak że stara później krzyczy.
Posłuchaj, ja wtedy zabuliłem jeżeli dobrze pamiętam 100 USD. To była kupa szmalu. Ale warto było ! Peklowałem ile wlezie w wydech aż zderzaki obijały się o maskę.
Wysłany: 12-02-2012, 21:54
Stary, przepłaciłeś. W Tel Avivie dziwkarstwo i stręciczielstwo kwitnie w najlepsze. Kurew w okolicach ben Jehuda, King George, Allenby, hayarkon, diezengoff jest co nie miara. To ruskie, emigrantki z krajów byłego bloku i cała rzesza jakichś azjatek. Ale 100 usd to spora przesada. generalnie, pewnie miałeś ze sobą paszport w kieszeni, ktoś ci go podwędził i sobie skserował. Dane trafiły do jakiegoś agenta mossadu albo ruskiego przemytnika. A ty biedny, myślałeś że podymasz a tu ruska mafia cie wydymała i jeszcze myślisz, że to mossad
no, ale najgorsze to, że przepłaciłeś. W sobote albo w niedziele moge sie rozejrzeć za cenami jak chcesz.
Hahaha...
Płacić? Na plażach Tiberiasu można spotkać mnóstwo fajnych dziewczyn z IDF,szczególnie jak zostają na noc to rozbijają się blisko fajnych facetów
A głowy do wódki to one nie mają
Koniec OT
Wysłany: 13-02-2012, 19:06
Paszportu nie miałem w Kambodży, Saharze Zach., Bałkanach (3 x byłem, 2 x nie miałem) i właśnie na Wzgórzach. W Iraku miałem paszport. Ale tak samo jak na Bałkanach, czyli dyplomatyczny.
Więc nikt mi nic nie ukradł.
Niestety, nie miałem takiego rozeznania w branży. Chociaż jechać 4,5h żeby poruchać dzieuchy ze wschodu troszkę mijałoby się z celem. W latach gdy opalałem się na Wzgórzach w kraju było masę Tatian. Ja upatrzyłem sobie oliwkową dzieuszkę. Chociaż niestety nie miała niebieskich ani zielonych oczu.
Wysłany: 13-02-2012, 19:07
Gurdip napisał/a:
Hahaha...
Płacić? Na plażach Tiberiasu można spotkać mnóstwo fajnych dziewczyn z IDF,szczególnie jak zostają na noc to rozbijają się blisko fajnych facetów
A głowy do wódki to one nie mają
Koniec OT
mnóstwo fajnych dziewczyn z idfu spotkasz w... bazie idfu W Tel Avivie i nad morzem czerownym oraz w eylacie dochodzą turystki. Tylko nie podrywa się żołnierek w pełnych butach i spódnicach. te sie nie teges.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum