Wiek: 27 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 133 Skąd: znienacka
Wysłany: 11-04-2011, 16:44
Jakaś cena sugerowana ?
I kiedy można się spodziewać reszty z tych wyrobów "medycznych" o których była kiedyś mowa?
Poza tym mam pytanie czy tylko ja nie ogarniam tego zdjęcia z "opakowanie" bo dla mnie to wygląda jak dwa różne zestawy, jeden z klapką, drugi z zamkiem?
cena - nie wiem, ile coś takiego może kosztować? Trzy stówy? nie wiem.
To jest jedno opakowanie - zamek z plisą, może tego nie widać, ale opakowanie jest zamykane na zamek zbieżny be hamulców, 10mm - ciągniesz za pasek i się "sam" otwiera.
Reszta elementów "medycznych" jest już wdrożona do służby w PL i/lub sprzedana do Finów - cywilny rynek jak zawsze musi czekać..... w ukryciu.
K.
[ Dodano: 12-04-2011, 08:08 ]
Najważniejsze;
Osoby zainteresowane zakupem pakietów, zarówno indywidualni jak i dystrybutorzy, powinni kontaktować się z firmą MEDLINE, która jest wyłącznym dystrybutorem tych opakowań na terenie RP.
[ Dodano: 21-11-2011, 16:41 ]
13.10.2011
Wspólne ćwiczenia kadry WCKMed z instruktorami jednostki specjalnej
Po raz pierwszy, w ramach zorganizowanego kursu instruktorsko-metodycznego, odbyły sie wspólne działania instruktorów WCKMed z instruktorami Wojsk Specjalnych.
K.
[ Dodano: 07-01-2012, 12:41 ]
Wersja zrywalna, dostarczana do DWS:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum