Kopus: TRUDNOPALNY Polartec, rękawy US-18 <dotykaliśmy materiału przez rękawice spawalnicze żeby się nie poparzyć> ale na zamówienie dostępna również wersja DEFENDER-M wz.93 - NYCO wz, 93 niestety jeszcze nie jest dostępne.
Jeszcze pare dni temu zastanawialiśmy się z chłopakami z sekcji,dlaczego nikt do tej pory nie wziął się za combat shirty...
Wczoraj zaglądam na MM a tu proszę jest(Narazie w Multicam'ie,ale wz.93 też ma wyjść zaniedługo i tańszy od MC).
Dziś zaglądam tu i proszę-serce się raduję
Cena to jest tylko punkt decyzyjny pod tytułem: "Ile są warte poparzenia 1stopnia vs poparzenia 2/3 stopnia?"
Dla niektórych są warte 52 Euro dla innych 125 Euro.
Te wszystkie inne bluzy na rynku, są w technologii szmatex-chujatex, czyli nie mamy bladego pojęcia o materiałach, ale zróbmy coś co wygląda jak na zdjęciach i będzie dobrze, najlepiej w Chinach - BS-1 i TBS-1 to jest produkt na wojnę, TRUDNOPALNY.
No ale z drugiej strony, po co przepłacać, przecież mi się nic nie stanie, a Helikon kosztuje 159,99.
Ok,zgodze się,człowiek co jakiś czas wyjeżdża w ponure miejsca,gdzie toczy się regularna wojna.
Wtedy ta TRUDNOPALNA BS-1 jak najbardziej,ale jeśli wypada mi poligon w upalne czerwcowe dni,wtedy wystarczy mi combat shirt z termoaktywnym korpusem i lekkimi rękawami.
I coś takiego MM właśnie wypuściło i chętni będą bo cena będzie atrakcyjna,ale ja lubie mieć wybór i miałem nadzieję,że z Waszej strony też taki shirt wersja Light wyjdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum