Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 336 Skąd: Polska
Wysłany: 14-07-2009, 14:52 Pytanie
Witam
Mam pytanie jak CAMTECH radzi sobie z robactwem (odstrzasza je?)
A jeśli nie czy da radę używać farbki w połaczeniu z jakimś odstaszaczem w stylu off?
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
Tak, CAMTECH zawiera składnik odstraszający owady, ale jeżeli okaże się on mało skuteczny(chyba jest wykalibrowany na robactwo australijskie to bez problemów można go wspomóc innym środkiem
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Gru 2004 Posty: 250 Skąd: Południe
Wysłany: 25-07-2009, 21:23
Czołem!
Parę słów na temat Camtecha.
Dobrze odstrasza komary i inne robactwo gryząco-ssające. Nie spływa w razie deszczu/gradu, pot go nie rozpuszcza. Nie szczypie zbyt mocno po zatarciu oczu - da się wytrzymać. Cienka warstwa daje powłokę o intensywnym kolorze. Lusterko pomaga dokładnie się umalować.
Generalnie nie spotkałem jeszcze lepszej farbki.
Wysłany: 25-07-2009, 22:20
Popieram to co napisał użytkownik wyżej są to chyba najleprze farbki, najważniejsze nie zaostawiają reakcji alergicznej na skórze i zmywają sie bardzo łatwo nawet zwykłą chusteczką nawilżoną.
Aby nie mnożyć tematów,zapytam tutaj...
Zdawało mi się,czy gdzieś na Waszym portalu przemknęła mi reklama CAMTECH'a?
Zrobiona na podstawie zdjęć ze szkolenia strzelców wyborowych z czerwca tego roku.
Na głównym planie twarz mi znajoma,ale sza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum