PSW-3 - Plecak Strzelca Wyborowego - co co już mieliśmy okazje prezentować
PWZ-1 - Plecak Wojsk Zmechanizowanych - plecak dla żołnierza piechoty / strzelców etc.
PS-1 - Plecak Szturmowy - plecak uniwersalny / jednodniowy
Nie wiem jakie są inne plecaki na rynku, nie za bardzo nas to interesuje. Jak prototypy przejdą testy w terenie, to zostaną dodane do oferty. Więc na razie tylko tyle mogę Wam powiedzieć.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 328 Skąd: Polska
Wysłany: 10-06-2009, 10:52
Kangur uchyl rąbka tajemnicy szczególnie w przypadku PWZ-1 - Plecak Wojsk Zmechanizowanych - plecak dla żołnierza piechoty / strzelców etc.
Plecak Janysportu podałem jako przykład plecaka 25 litrowego.
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
Plecak dla żołnierza zmechu i plecak jednodniowy - nie ma czegoś takiego jak 3 dniowy bo na 3 dni bierzesz tyle co na 2 albo na 10.
Materiały - takie jak zawsze
Kolory - to co zawsze
Cała reszta - tak jak zawsze, nasze własne rozwiązania tych zagadnień - prace trwają, jak się zakończą to produkt znajdzie się w ofercie. Na tym etapie tyle mogę powiedzieć.
Witam! Najlepszymi plecakami są "Groty" pytałem kolegów , ktorzy posiadają groty 20L i są zadowoleni . Ja sam jestem włascicielem plecaka GROT 20 L gorąco polecam kupowanie tych plecaków
mi on sie podoba i jestem z niego zadowolony ma duzo paskow do ktorych mozna przytroczyć np ; butpack , saperke itp a w srodku ciuchy , no ale kazdy ma inne zdanie o plecakach
Witam! Najlepszymi plecakami są "Groty" pytałem kolegów , ktorzy posiadają groty 20L i są zadowoleni . Ja sam jestem włascicielem plecaka GROT 20 L gorąco polecam kupowanie tych plecaków
W Przeciwieństwie do poprzednika posiada on też całkiem nowy układ przyszytych na zewnątrz taśm, wzorowany i w pełni kompatybilny z Amerykańskim systemem MOLLE. Są to przyszyte poziomo jedna nad drugą, taśmy szerokości 2 cm.
Głównym problemem Grotów 20/25 jest brak jakiegokolwiek systemu nośnego (po za szelkami ;)) i to, że jak się sprzęt wsadzi w złej kolejności to bardzo uwiera w garba.
spokojnie - jak ktoś czuje wewnętrzną potrzebę porozmawiania o plecakach.... ale ten dział forum jest raczej do omawiania naszych konkretnych produktów.
Jak już się pojawią plecaki SPECOPS - to wtedy będzie czas na uwagi / komentarze / skargi / zażalenia / wnioski.
Kangur,
napisałbyś coś o zaawansowaniu prac i podał orientacyjną datę wdrożenia produkcji? Myślę, że wiele osób szukających takiego plecaka byłoby zainteresowanych kiedy ewentualnie mogliby go zanabyć.
pozdr
PSW-3 - Plecak Strzelca Wyborowego - co co już mieliśmy okazje prezentować
PWZ-1 - Plecak Wojsk Zmechanizowanych - plecak dla żołnierza piechoty / strzelców etc.
K.
Plecak strzelca wyborowego jak widać po zdjęciach już jest. Na mnie zrobił pozytywne wrażenie. Prostota i funkcjonalność w jednym, bez zbędnych gadżetów (takie sprawia wrażenie). Teraz czekam na resztę i mam w związku z tym takie pytanie: czy plecak PWZ-1 i PS-1 będą miały kieszeń na pęcherz ala camel? Mam plecak baktarian-2 z MIWO i jestem z niego bardzo zadowolony, zwłaszcza z bardzo szerokich ramion. Jednak nie zawsze potrzebuję aż tak dużego plecaka, a jakoś obecne na rynku produkty nie przekonują mnie za bardzo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum