Kangurze mam pytanie. Czy mógłbyś zdradzić w czym lepsze są produkty Source'a od Camelbaka? Wiadomo, dystrybutorem jest Specops, to jeden plus (wazelajna! ), ale z innych plusów to są jakieś? Czy po prostu ściągacie zasobniki z Izraela wraz z innymi wyrobami producenta bo macie taniej przykładowo, a jakość, technologia i służby specjalne wiedzą co jeszcze to to samo co "u konkurencji". Jak to z tym jest?
Pomógł: 9 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Posty: 755 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-09-2009, 10:02
Łatwość umycia i wysuszenia, pokrycie wnętrza (glass-like), konstrukcja zaworka (no, to nie każdemu odpowiada), trwałość, niezmienianie smaku wody.
Tyle po używaniu wyrobów obu producentów.
_________________ It scares the shit out of the slopes.
1. Możesz włożyć całą rękę do środka i dokładnie umyć / wysuszyć
2. bardziej technologicznie zaawansowane tworzywo sztuczne - antybakteryjne
3. USMC wybrał SOURCE a nie CAMELBAK
4. IDF wybrał SOURCE a nie CAMELBAK
5. modułowe podłączanie wężyka z bukłakiem
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1319 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 06-09-2009, 12:02
Królik napisał/a:
Kangur napisał/a:
4. IDF wybrał SOURCE a nie CAMELBAK
Aleś argument wybrał.
Weź jeszcze napisz skąd jest firma Source. ;)
Wiesz, dla nich pośród całej masy amerykanskiego szpeju, któego używają to jakiś krok w przód;) Ja osobiscie znam tylko 4 firmy izraelskie które robią tam jakieś bajery, min. Source;)
Musze sprawdzić czy mam na stanie - ale nie ma chyba samych osłonek - trzeba kupić zapasowy weżyk w komplecie. Zadzwoń do mnie w poniedziałek to Ci powiem.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 336 Skąd: Polska
Wysłany: 07-09-2009, 21:28
Witam
Jestem użytkownikiem Dromadera 3litrowego Miwo Military gdzie jest zastosowany cywilny (niebieski) bukłak tego producenta. Zauważyłem że po około 1 godzinnym noszeniu woda zaczyna mieć posmak plastiku. Czy trafiłem na jakąs lipę czy to standart?
I drugie pytanie czy można do nich dokupić sam ustnik bo swój szybko przegryzłem.
PS
To chyba jedyny camel którego naprawdę łatwo umyć po używaniu.
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum