Wysłany: 23-02-2010, 21:53 Mundur bojowy SPECOPS MBS-1
Witam, to mój pierwszy post na forum, mam pytanie odnosnioe w/w mundury, gdzie mozna go dostac, u dystrubutorów w wlkp jeszcze go niema, jeżelim ktos mi jest w stanie mi odp to prosze o odp kiedy bedzie mozna kupic mundur u wymienionych dystrybutorów.
Ps, czy są jakies żniżki dla służb mundurowych (indywidualnuie)
Pozdrawiam.
U dystrybutorów są sporadyczne egzemplarze, które są sprzedane zanim jeszcze ktoś je uszyje. Ale, nic nie trwa wiecznie i to też ulegnie zmianie. Tylko kwestia czasu i pieniędzy, a tylko czasu nie można kupić a reszta nie jest droższa od pieniędzy.
Zawsze jest zniżka dla MON / MSWiA, tylko trzeba przyjść z zapytaniem: info@specops.pl
Tak, popyt się obniżył z 10 000 na miesiąc do 8 000 na miesiąc.
A tak na poważnie to cena mundurów dopiero się dociera. Żeby stwierdzić czy to tanio czy drogo trzeba zobaczyć ile kosztuje mundur z NYCO Multicam w Polsce u innych producentów / dystrybutorów a dopiero potem można się zastanawiać o ile nasz jest od tej ceny drożysz.
Ale na razie wszystko jest płynne. Pozostaje czekać na zwiększenie dostaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum