A dlaczego czerwony???
Nie lepiej czarny et zielony???
Ktoś już kiedyś pisał że lepiej by mu się podobał napis Specjalistyczne forum... niż warsztaty taktyczne.
Cociarz to ostatnie drobiazg. To ile to to mieści litrów?
Wojna! Kubek - miesci nieco wiecej niz szklanka, duzo mniej niz kufel. Czerwony! Bardzo dobrze - wiesz ktory twoj i jest latwo dostrzegalny wsrod innych. Tylko, ze to jest kubek...Specops. To jak wyroznienie na stole pelnym innych kubkow. Kangur - ile wysylka do mnie? I jak z przelewem, bo okaze sie ze za kubek dam 4 funty, a za przelew 18!!!
Ostatnio zmieniony przez siwy 03-08-2006, 23:43, w całości zmieniany 1 raz
Mozesz zaplacic przez Pay Pay, albo karta poprzez platnosci Allegro - nie powinno byc zadnych dodatkowych oplat - jak kupowalem karta z Australii to w kazdym razie nie bylo.
Deszczeowy, sierpniowy poranek. Wstaje człowiek, niczego się nie spodziewa, gdy nagle podźwięk matczynego głosu roznosi się po całym domu: "Maria! listonosz był...Chyba bombę dostałaś..."
Od razu wiedziałam, że to kubek
Zdążyłam otworzyć , wyjąć...mama znów zaatakowała : "Jaki pięęęęęęęękny, czerwony. A jaki znaczek fajny " Po tych słowach wiedziałam, że już mam po kubku Przechwycony został przez przodującą w powiecie łódzkim amatorkę kawy. Miała tylko jedną pretensję : "A talerzyka nie ma do niego?"
Dzięki Kangur. Kubek extra! Miałam go 12 secund, przeszedł w ręce opozycji, ale żyć trzeba dalej
_________________ Najbardziej do działania mobilizuje mnie, gdy inni nie wierzą, że osiagnę swój cel
Wysłany: 01-08-2009, 19:34
Fajna wersja dla cywilów, AirSoftu i pierdzieli walniętych na punkcie wojny.
Czerwony był fajniejszy; prawdziwie wojskowy - w koszarach wszystko i wszyscy są do znudzenia wojskowi, taktyczni i zamaskowani . Czerwony kubebk z cywila z fajnym logiem to światło w ciemności... I powód do zazdrości u innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum