Kangur z calym szacunkiem ale firma HALCYON jest czolowym producentem plyt na swiecie .
Jest to firma ktora wymyslila i opatentowala plyty oraz balast zintegrowany i kieszen na boja znajdujaca sie na plycie .
Czy jestes pewien ze kieszen na boje firmy Specops jest lepsza od kieszeni na boje firmy ktora ja wynalazla i opatentowala ?
To jest wprowadzanie klientow w blad - oszustwo
PS Mam w domu dwie plyty HALCYONA wiec cos nie cos o tym wiem . Prosze nie podawaj falszywych informacji .
Koncepcja Hogartian pojawila sie w srodowisku za nim Jablosky przestal rrznac w pieluchy. Plyta, uprzaz, v-weight, manifold, kieszenie itd wywodza sie z Hogartiana. GUE stworzylo system na bazie Hogartiana i nazwalo go DIR, a Halcyon pojawil sie jako zalecze sprzetowe dla chlopakow z GUE. Ot zeby bylo jeszcze koszerniej.
Napisz mi co ma fakt posiadania przez ciebie 2 plyt firmy na H do kieszeni SO? Ciemny jakis jestem i nie pojmuje tego oczywistego zwiazku przyczynowo-skutkowego.
_________________ Have a character instead of being character.
Kurak Gość
Wysłany: 29-07-2008, 22:23
to ze wg mnie firma specops szerzy falszywe oraz nie zgodne z prawda informacje , poniewaz to oni wzorowali sie na koncepcjach z DIR'u a nie na odwrot .
A informacja w zwiazku z posiadaniem plyt H miala byc potwierdzeniem praktyk na nich wykonanych oraz podstawa do orzeczenia iz wg. mnie kieszenie SO firmy H sa lepsze od kieszeni firmy SO
Przepraszam z wrazenia zle napisalem . Mialem na mysli ze HALCYON zastosowal plyty w DIR' i opatentowale patent DIR - troche haotycznie to przedstawilem
A gdzie niby Kangur napisał że H coś tam czy jakiś DIR wzorował się na produktach Specopsa? Gdzie Kangur napisął ze on wynalazł taką kieszeń? Kangur napisał że jego kieszeń jest dobra i tania. Ot co. Wogóle nie rozumiem tego co piszesz...
kurak Gość
Wysłany: 29-07-2008, 23:34
Kangur napisał/a:
Producentem tego wynalazku jest firma SPECOPS.
Kosztuje 95 PLN
Taka sama kieszen, tylko gorsza kosztuje 145 PLN, a taka sama kieszen ale jeszcze gorsza od tej złej, ale z logo HALCON, kosztuje 240 PLN
K.
Ile ty masz lat ? 10 ...
czytanie ze zrozumieniem sie klania.
juz nie wiem jak mam Ci to pogrubić . takie jedno dlugie zdanie ponizej " Kosztuje 95 PLN "
Napisal ze czolowy produkt na swiecie jest gorszy od amatorskiego produktu co mnie troche zdziwilo i dlatego potyam sie na jakiej podstawie tak twierdzi .
Nie ważne ile mam lat, ile ty masz lat też nie ważne. Ważne jest natomaist to iż jesteś debilem. Mi każesz czytać ze zrozumieniem Człowieku spójż na siebie. A nie wpadłeś mądralo że pisząc :tego" wynalazku, chodzi własnie o ten produkt który jest zaprezentowany niżej? Co? W szkole cię nie nauczyli co to jest przenośnia? Że nie wszystko sie rozumie dosłownie? Że nalezy interpretować i rozumieć czytany tekst? Tylko wpierw do tej szkoły należy chodzić... Szkoda słów. Debile są wśród nas.
kurak Gość
Wysłany: 30-07-2008, 00:38
A udalo Ci sie zdac mature ? ;] Bo z twoja wiedza i sposobe rozumienia tekstu mogl bym twierdzic iz Ci sie nie udalo .
Po co sie wypowiadasz jak nie masz zielonego pojecia o temacie dyskusji oraz nie posiadasz nawet minimalnej wiedzy zwiazanej z probelmatyka dyskusji ?
Słowo wynalazek, powinno się znajdować w cudzysłowie, wynika to generalnie z kontekstu wypowiedzi - przecież nigdzie nie pisze/ mówię że jesteśmy WYNALAZCĄ (właścicielem wynalazku) tego 'patentu' - bojka jak każda inna, z tego co pamiętam to z lepszych materiałów niż Halycon, ale nie upieram się.
Jeżeli uważasz że SPECOPS Sp. z o.o. oszukuje klientów to proszę zgłosić to na prokuraturę, lub wystosować odpowiednie pismo do zarządu spółki:
SPECOPS Sp. z o.o.
Świętojańska 12/7
81-368 Gdynia
A generalnie to wyluzuj zanim zaczniesz pisać że ktoś kogoś oszukuje, kopiuje etc. :-)
Jestem pod 514 10 33 10 jak są problemy.
Pozdro,
Maciek
PS:
Ok, bo teraz to doczytałem co tam dalej piszesz, mecenasem tego produktu jest firma TRYTON z Gdańska - trochę siedzą w temacie nurkowania cywilnego i nie tylko, i generalnie nie ma opcji żeby kupili coś gorszego. Zadzwoń i zapytaj się czy zrobiliśmy dla nich dobry towar i dlaczego sprzedali tego kilkaset sztuk.
z tego co pamiętam to konkretnie worek Hallycon był u nich w detalu za 240 PLN, oprócz tego że ma znane logo to:
nie był uszyty z Cordury
był uszyty gorszymi nićmi
miał oczka kaletnicze gorszej jakości
miał gume bez specyfikacji wojskowej
miał rok gwarancji
- stary temat, wiec nie strzelaj do mnie, może czegoś zapomniałem - i to kosztowało 240 pln - nasz produkt jest na specyfikacji wojskowej i kosztuje 95 PLN - oczywiście że jest PODOBNY tak samo jak wszystkie ładownice / jackety / pasy / worki / plecaki na świecie są podobne - jeżeli natomiast zostały naruszone prawa patentowe, czekam na pismo od rzecznika patentowego/prawnika poszkodowanej strony, spółka napewno ustosunkuje się zgodnie z kodeksem cywilnym.
A udalo Ci sie zdac mature ? ;] Bo z twoja wiedza i sposobe rozumienia tekstu mogl bym twierdzic iz Ci sie nie udalo .
Po co sie wypowiadasz jak nie masz zielonego pojecia o temacie dyskusji oraz nie posiadasz nawet minimalnej wiedzy zwiazanej z probelmatyka dyskusji ?
Tak się składa mądralo że matury nie zdałem bo jej jeszcze nie pisałem. Druga sprawa że zdanie amtury o niczym tu nie świadczy, zresztą matura w twoim wypadku to chyba był już szczyt marzeń. Dziś każdy debil ma maturę. Zresztą, co ty mądralo wiesz o mojej wiedzy? Z tego co widze to jest na wyższym poziomie niż twoja. A wypowiadam się po to iż nie musze być nurkiem aby widzieć o czym jest temat i jak jakiś osioł wyciąga słowa z kontekstu i robi wielkie halo. Człowieku przeczytaj sobie wszystko ze dwa razy jeszcze i spójż co napisałeś...
Kangur weź zablokuj mu Ip czy coś bo już mnie szlag trafia jak czytam jego wspaniałe konwulsyjne uwagi.
Kangur napisał/a:
Kieszeń na bojkę dekompresyjną.
Pasuje do każdej standardowej płyty nośnej.
Jack1 napisał/a:
Kto jest producentem tego wynalazku i jaka jest cena?
Broken_Arrow napisał/a:
skoro jest w dziale specops to pewnie specops
Kangur napisał/a:
Producentem tego wynalazku jest firma SPECOPS.
Jeżeli ośle mówisz ze Kangur uważa się za super wynalazce koła to weż powieś sobie coś u szyi i się utop tak aby twoje nasienie nie mogło skazić ziemi. Może nagrodę Darwina dostaniesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum