Super pomysł z małymi schematami pokazującymi wielkość ładownic od strony mocowań MOLLE, pokazującymi ilość zajmowanego miejsca na kamizelce. Zawsze mi tego brakuje w katalogach i sklepach WWW.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Przyznam, ze jestem zaskoczony wysokim poziomem profesjonalizmu tego katalogu. Łopatologicna forma wyjaśnienie o co chodzi i odpowiednia forma graficzna pozwala zrozumieć o co chodzi nie tylko uberspecnazgromsaskskrangersowi ale i laikowi. Jedyne co mi się niezbyt podobało to forma ustawionych zdjęć jak zachowuje się sprzęt w warunkach polowych. Nie oddają realizmu w sposób, który pozwalałby je uznać za w miarę naturalne. Ale to jest tylko takie czepianie się rzeczy drugo albo trzecioplanowych.
Bardzo dobra robota Kangur, ktoś zasłużył na premię w spółce.
Każdy produkt z katalogu jest dostępny, żaden produkt SPECOPS nigdy nie był dostępny od reki.
Na tą chwilę produkty średnio spędzają 15 minut "na stanie magazynowym" - od momentu dostawy z produkcji do momentu wysłania do klienta, który już je dawno temu zamówił.
Na Ferrari trzeba czekać 3 lata, na nasze produkty 4-6 tygodni, więc nie jest tak źle.
Podeślij mejla z zapytaniem, może akurat trafisz, ale tak jak zawsze: najpierw fala, potem jednostki frontowe, potem przetargi, potem zamówienia od MON / MSWiA, potem dystrybutorzy i dopiero klient detaliczny - w praktyce trzeba fizycznie przyjść do nas do firmy do Gdyni żebyśmy obsłużyli detalistę. Najlepiej z flaszką. (chociaż ostatnio przyszli z ciastem )
Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2010 Skąd: Polska
Wysłany: 06-06-2010, 14:06
Kangurski pytanie mam małe. Masz może ten katalog w wersji papierkowej czy nie masz w planach ? Bym pokazał paru chłopakom z firmy bo wiesz że ci co decydują o zakupach to się boją komputera jak ognia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum