czemu specops odlal sie na dystrybutowrow i nie dostarcza im kamizelek taktycznych odwiedzilem chyba kazdy mozliwy sklep internetowy niby sa tam wasze produkty ale jak dzwonie to kazdy mowi ze zero kontaktu i zero towaru od was mozna gdzies kupic wasze wyroby?
Wysłany: 21-09-2011, 22:05
Przykro mi, ale jesteś za mało elitarny - nie masz błogosławieństwa Kangura. Jeśli nie zaczniesz rozmowy z dystrybutorem/sklepem od słowa-klucza to będą Ci wciskać taki kit, że nic nie ma.
To nie ma znaczenia co szyjesz, wszystko jest tak samo łatwe i trudne - na mundury sztuk jeden też musisz czekać, ale z każdym dniem jesteśmy już bliżej. Jak zawsze - napisz do nas na email: info@specops.pl - może akurat uda się podpiąć pod większego klienta.
Nie trzymam już ciśnienia- na h.... te głupie odzywki. Była już kiedyś oo tym gadka.....
Rozumiem że Kangur może zlać gościa/klienta jego firma jego kredki -ale na hu... te wasze głupie komentarze....z całym szacunkiem jak to jest wciskać się komuś w tyłek przez łącze internetowe. Liczycie na jakieś gifty czy dodatkowe gwiazdki na forum???
Spokojnie, wszyscy by chcieli dobrze, ja Was rozumiem, dystrybutorów też, tylko że bez dużych inwestycji wszystko się przeciąga w czasie, tak ten świat już działa.
Koala, nie przesadzasz? Czy do mnie kierowałeś swój post? Jeżeli chodzi o mnie, to liczyłem tylko, że kupie mundur MSB-1. Czy to coś nie tak Twoim zdaniem? Gwiazdek już mam wystarczająco
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 24-09-2011, 11:40
Sil napisał/a:
Przykro mi, ale jesteś za mało elitarny - nie masz błogosławieństwa Kangura. Jeśli nie zaczniesz rozmowy z dystrybutorem/sklepem od słowa-klucza to będą Ci wciskać taki kit, że nic nie ma.
przypuszczam że chodziło o tą inteligentną wypowiedź prawda koala ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum