witam posiadam Modułowa kamizelka taktyczna SPECOPS Kaliber93 (MKT-K93)
i mam taki mały dylemat jak dla mnie to jest troche na niej mało miejsca aby podczepic oporzadzenie którego potrzebuje i chciał bym się dowiedziec czy np mógłbym sobię dokupić do niej pas taktyczny..
Kup sobie pas Iwo Hest na szelce ale tan nowy model. jest szerszy, szelki poprawione. A poza tym nie przeginaj z ilością wyposażenia bo to przeszkadza zamiast pomagać. Przekonałem sie opobiście kilka razy.
Wysłany: 28-03-2010, 09:58
bugiat napisał/a:
Kup sobie pas Iwo Hest na szelce ale tan nowy model. jest szerszy, szelki poprawione. A poza tym nie przeginaj z ilością wyposażenia bo to przeszkadza zamiast pomagać. Przekonałem sie opobiście kilka razy.
mógłbys mi podać jakis link do sklepu który oferuje taki pas o którym ty wspominasz a propo ten który ja proponowalem jest zly czy co z nim jest nie tak ?
Wysłany: 26-01-2011, 18:26
Szału nie ma ale bedzie inny sklep za lada moment. Poza tym jezeli ktos ma zapotrzebowanie na konkretny sprzet to wyslili sie nieco i po prostu zadzwoni albo wysle maila do Kurczychów. Poza tym oni nie produkują na potrzeby ludzi z asg
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 08 Lut 2005 Posty: 447 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-01-2011, 12:05
Odnośnie tego ze szalu nie ma miałem na myśli to ze w sklepie nie ma nic poza standardowymi, średniej jakości, projektami wyposażenia. Nie wiem jak z jakością materiałów. Natomiast ich "kombinezony AT" to jakiś żart.
Shreq nie wiem jakie masz doświadczenia z zakupami z Ivo Hestu, ja mam bardzo złe. Złożyłem u nich dwa zamówienia. Jedno zrealizowali po wielu, wielu telefonach z przypomnieniami, drugie gdzieś się im zagubiło a ja stwierdziłem że podziękuję za dalszą współprace.
Wysłany: 28-01-2011, 13:13
Wiesz co faktycznie mają długi ogon do zamówien, ale powtarzam nie produkują dla ludzi a asg ani nawet Strzelców, tylko dla resortowych. I u nich akurat takie klienty mają pierwszeństwo. Dlugo sie czeka ale jakos nie mam powodów do narzekan na ichnie wykonanie. A kombinezonu nie uzywalem, bo cale zycie biegam w bawełniaku
Wysłany: 28-01-2011, 16:44
A czy ja mowie ze chodzi o asg czy strzelca? Zresztą jaki by klient nie by to zobowiązując się do wykonania wypada dotrzymać słowa. Porządne firmy tak robią. Jeśli całe życie biegasz w bawełniaku ( niestety nie wiem co masz ma myśli) to podpowiem że prezentowane na tej stronie produkty koło kombinezonów AT nawet nie leżały. Nie wyglądają nawet jak kombinezony ćwiczebne zrobione z bawełny.
Wykonanie gratów z Ivo Hestu nie jest złe, projekty ok, tylko materiały nie bardzo. Używam ich weapon catcha i zarówno zastosowany rzep jak i guma po ok. 6 miesiącach straciły 50 % swoich właściwości.
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-01-2011, 19:38
Hehehehe - niepisane prawo tego typu branżowych nakazuje o takie rzeczy pytać na PW. Ciekaw jestem co ci kolega Sokół odpowie jako znany dyplomata szkolony przez kapitana Bombę.
Wysłany: 28-01-2011, 21:12
Powiedziałbym **** ****, no ty Catch wiesz co by nasz mentor powiedział, ale odkąd admirałem gwiezdnej floty jest Domino Jachaś i zmienił się regulamin nie wolno już takich rzeczy. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum