Dzisiaj został uruchomiony nasz system zdalnej obsługi dystrybutorów - od teraz mogą się oni bezpośrednio logować do naszych magazynów i składać zamówienia w czasie rzeczywistym, tak jak produkty schodzą z linii produkcyjnych.
Oznacza to że ostatecznie nadszedł czas pożegnania się z klientami detalicznymi - na moje polecenie wszyscy zostają przekierowani do lokalnych dystrybutorów.
Kolejną konsekwencją jest wycofanie firmy SPECOPS z Allegro - 1200 pozytywnych komentarzy wystarczy, sprzedaż poprzez ten serwis Aukcyjny zostanie oddana dedykowanym dystrybutorom. Na koncie specops_pl pozostaną jakieś jednostkowe towary, przeceny, etc.
Ale to tak naprawdę dobra wiadomość - dystrybutorzy są w stanie o wiele lepiej realizować Wasze zamówienia niż my robiliśmy to dotychczas.
Jeżeli macie problem z dystrybutorem - proszę pisać bezpośrednio do mnie:
Wiek: 35 Dołączył: 24 Paź 2008 Posty: 10 Skąd: Wielki Las
Wysłany: 04-08-2009, 21:51
Uff... Całe szczęście, że zdążyłem z zakupami w Centrali Bo jak rok temu pytałem u waszego dystrybutora w Warszawie o ładownice Specops, to personel dopiero po szeptanych konsultacjach przypomniał sobie, że chyba mają produkty takiej firmy w ofercie... Ale pewności nie mieli. Pewnie teraz jest już lepiej, czego Wam i Nam życzę, zatem cała naprzód!
paramedyk [Usunięty]
Wysłany: 04-08-2009, 22:12
jak szukasz dobrego dystrybutora w Warszawie to zapraszam - tel. 604 593 606
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum