Wysłany: 24-09-2009, 18:46 Chlebak, nadupnik, butt pack... (jakkolwiek się zwie)
Kiedy można się spodziewać? Będę wdzięczny za każdą informację na ten temat... Wiem, że prace prace badawczo rozwojowe trwają wiele miesiecy ale czy można sie spodziewać ich zakończenia przed wodowaniem korwety wielozadaniowej Gawron?
Jestem już tak zdesperowany, ze kupię nawet prototyp w wersjii wz.93
Zatem od pół roku jestem w posiadaniu aktualnej informacji w/w temacie.
Jako samozwańczy członek z ramienia NSZZ "Wnerwionych klientów" domagam się od władz jednoznacznej odpowiedzi w, tym nurtującym opinię publiczną temacie" i przyjęcia zdecydowanej postawy na froncie walki R & D ku zadowoleniu niecierpliwych rzesz...
Kangur podobno w rozjazdach jutro ,znaczy dzisiaj będzie.
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Pomógł: 13 razy Wiek: 12 Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 746 Skąd: Centrum
Wysłany: 26-09-2009, 09:34
I tak i nie. Nie ma montażu MOLLE no i wiadomo że można dostać tańsze, np. buttpacki ALICE. Ale porównując do Maxpedition (mam na myśli ich różne organizery, versipack'i itp) - materiał, jakość, ilość kieszonek i organizację - to apteczka jakościowo im nie ustępuje a jest tańsza.
Ja po postu tak mam, że na każdą rzecz patrzę się też pod kątem innych, alternatywnych zastosowań ;) W tym przypadku masz apteczkę która może robić za buttpack a także za organizer na wypady turystyczne czy inną szwendaczkę.
_________________ Watch your corner and bring your men back alive.
Kawaleria wciąż utrzymuje pozycje ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum