Wysłany: 23-04-2010, 18:37
Witam ,
Jakiś czas temu kupiłem 2 pojedyncze ładownice na magazynek 9 mm (z którymi odbyłem już parę strzelań) i kieszeń na radio , linii Kaliber 93 , wszystko sprawdza się bardzo dobrze i jestem zainteresowany kupnem następnych ładownic tej linii i mam takie pytanie czy może będą dostępne ładownice linii k 93 w kamuflażu oliv ?
Pozdrawiam .
Witam o to mój chest w szpeju SPECOPS, jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to fakt iż ładownice są trochę szerokie i siedzą ciasno troszkę, ale działają. Kupiłem 3 nowe ładownice i mają już wszyte logo firmy od wewnątrz co mnie pozytywnie zaskoczyło (nowy wypust?). Owe 3 musiałem raz wyprać żeby miały kolor jak pozostałe.
Siemka, jest to świetna kopia Rhodesian Recon Vest, w cordurze, powiem tyle że robi robotę. Postaram się niedługo zaprezentować w całym komplecie szpeju głównie SPECOPS z którym współpracuje ja i moja ekipa. Pozdrawiam!
Nie wydaje mi się, bo np. ładownice Miwo podeszły i były większe luzy. Ale tak czy owak szpej wygląda znakomicie. Nie, że promuje jakoś SPECOPS ale według mnie jakość posiadanego przeze mnie szpeju jest na tak wysokiej półce, że o sufit zawadza albo hmm mi jakoś do gustu przypadło ?
PS. Bawiłem się na Borneo i sprawdzałem na nokto 2 gen, nic nie świeci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum