Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 321 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 20-01-2010, 08:20
Panowie to może pomyślmy nad zlotem/impreza. Zdecyduje się o miejscu i ... ;)
Jeśli mogę coś zasugerować to może zrobić ankietę kto jest chętny/ kiedy/ gdzie. I na spokojnie się spiknąć. 2 dniowe spotkanie. zamknięty lokal/pensjonat/schronisko. Przecież SPECOPS nie musi tego organizować. Większość z nas pracuje, więc możemy się złożyć. Nie widzę potrzeby obciążania budżetu firmy. To taka moja sugestia.
Słuchajcie, jestem za bo to już chyba 3 lata bez imprezy, jeżeli chcecie coś sami zorganizować to fajnie, za staży jesteśmy żeby się wygłupiać na strzelnicy, lepiej flaszke skręcić przy ognisku i pogadać.
Pomógł: 2 razy Wiek: 67 Dołączył: 07 Maj 2005 Posty: 267 Skąd: Polska
Wysłany: 20-01-2010, 10:20
To ja proponuję:
- agroturystyka pod Łodzią - co by miał każdy blisko
- z miejscem na ognisko
- parkingiem na auta
- pokojami do spania
Ognisko/grill plus wódka.
Zaczynamy piątek wieczór kończymy niedziela rano.
To jak?>
niezaprzeczalnym faktem jest centralne położenie Łodzi.
Tak naprawdę to dwie opcje to Łódź albo Wawa, a najwięcej ludzi jest z Wawy - a inni mają najlepsze połączenia, więc to też punktuje na korzyść stolicy.
Wysłany: 20-01-2010, 13:04
Foka ja też stoję chujowo z kasa i to pewnie jeszcze nie kilka miesięcy a lat ;) Wiec jestem za tym żeby to w miarę ekonomicznie było. Nie mowie o picie wódki z "czerwona kartka" ;) ale żeby nocleg jakiś ekonomiczny był.
Trzeba zacząć powoli myśleć o terminie
Foka ja też stoję chujowo z kasa i to pewnie jeszcze nie kilka miesięcy a lat ;) Wiec jestem za tym żeby to w miarę ekonomicznie było. Nie mowie o picie wódki z "czerwona kartka" ;) ale żeby nocleg jakiś ekonomiczny był.
Trzeba zacząć powoli myśleć o terminie
To widocznie inaczej rozumiem "chujowo", bo ja momentami nie mam kasy na jedzenie, za mieszkanie zalegam, od znajomych pożyczam i oddaję z opóźnieniem, więc sprawy w stylu "mam kredyt na mieszkanie na 30 lat" to nie do końca to samo.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Wysłany: 20-01-2010, 13:16
Sorki, zła ocena sytuacji.
PS1. Przestań czytać w moich myślach (odnośnie kredytu) ;P
PS2. Sam za dużo nie mam, ale możemy się przecież zrzucić. To nie są jakieś kosmiczne sumy, a w kupie siła
1. Łódź ew. Wawa mogą być
2. Termin - ja bym optował za opcją kwiecień/maj najwcześniej.
A) Na tyle daleko żeby można było mniej więcej sensownie zaplanować. B) nie lubię chłodu
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Robal ma racje jakby sie komuś zmarło przy ognisku na zimnie to tak nie fajnie. Można to zrobić w Maju pomysł "Forumowa Majówka" Co do miasta to optuję za Łodzią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum