Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia naszego stoiska podczas nadchodzących targów MSPO 2011 - stoisko D-14.
Prezentujemy system VBS2 wraz z naszym partnerem, wrocławską firmą PRODUS S.A.
Będzie okazja zapoznania się z najnowszą wersją VTK 2, FIRES, SRTIKE oraz VBS WORLDS.
Pokazy trenażera UAV i mapy wybranych poligonów.
Równocześnie pierwsza odsłona części systemu nowej generacji VBS v2,9.
More to follow.
K.
[ Dodano: 02-09-2011, 15:33 ]
Czołem,
Ok, w poniedziałek jesteśmy na MSPO, zapraszamy na stoisko D-14 w Sali D.
Mój bezpośredni numer: +48 506 426 721
Główny nacisk jest na VBS2 - okazja zapoznania się z systemem, w tym najnowszej wersji v1.5
Prezentacja systemów D-box oraz J-DOME.
Prezentacja konsoli szkoleniowej do samolotów bezzałoowych.
Prezentacja systemów FIRES oraz premiera systemu STRIKE.
NA stoisku CENREXU, mundury ROGGENWOLF.
Równolegle, na targach będzie obecny przedstawiciel RHEINEMETTAL DEFENCE z laserowym wskaźnikiem LLM - bardzo ciekawy produkt, możliwość rozmowy z głównym produkt managerem.
Serdecznie zapraszam, do zobaczenia w Kielcach.
K.
[ Dodano: 09-09-2011, 19:57 ]
MSPO v 2011 już za nami - serdecznie pozdrawiamy wszystkich odwiedzających, którzy zagościli na naszym stoisku.
Główną atrakcją targów była Miss Polonia 2008, pani Angelika, którą również serdecznie pozdrawiamy:
Na stoisku Grupy BUMAR jak zawsze nie zabrakło nowości na światowym poziomie - nowy prototyp jakiegoś karabinu:
[ Dodano: 09-09-2011, 19:59 ]
Okazało się że pani Angelika nie pierwszy już raz pozuje z Kangurem:
Taka zajawka nowa, na Kaszubach ryba dobrze chodzi, leszcz tłucze jak głupi, za mało doświadczenia żeby się zasadzić na karpia - pojdzie w trzcinę i pozamiatane.
A mosin leży, jeść nie woła....
Nie , tak na powaznie to lekaż kazał mi znaleść sobie niestresujące hobby - a ryby to idealny temat. Powoli wyciszamy zabawę w szmaty, co zresztą było widać na MSPO - przyszłość to komputeryzacja. Internet!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum