Wysłany: 13-01-2010, 19:02
Znam ten sprzecik, i posiadam coś podobnego chodź jeszcze nie dopracowane, trzeba go jeszcze miec przy sobie, chodź to pewnie nie praoblem, miec go w samochodzie.
Dopracuj logikę swoich wypowiedzi na początek - bo ni w ząb nie rozumiem co chciałeś ogłosić swoim postem.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Wysłany: 13-01-2010, 23:13
Przepraszam pisałem na szybko przed wyjściem.
Chodziło mi o to, że żeby Panowie na akcji, mogli awaryjnie użyć "łomu" to muszą go jeszcze przy sobie mieć, nie wiem czy taki sprzęt zabiera się na każdą akcję, chodź wydaje mi się że taki sprzecik może sobie leżeć w samochodzie i w razie potrzeby można na szybko podskoczyć do wozu.
Chyba że bierze się go za kazdym razem to nie ma tematu.
Poszukaj sobie takich dwóch rzeczy - tu i w googlach :
1) masa i gabaryty narzędzi wyważeniowych
2) sposoby ich przenoszenia
Zaoszczędzi Tobie to odkrywania Ameryki po raz kolejny.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2010 Skąd: Polska
Wysłany: 17-01-2010, 10:31
Ale swego czasu byłem światkiem sytuacji kiedy chłopaki (co prawda z grupy realizacyjnej) wchodzili na adres z taranem na 3 piętro a kiedy podeszli do drzwi było cytuję : "Kazik nic tu po tobie drzwi otwierają się na klatkę" po czym chłop co niósł taran rzucił kur...a pod nosem i zaczął wędrówkę w dół.
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 632 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 17-01-2010, 11:39
broken_arrow napisał/a:
Ale swego czasu byłem światkiem sytuacji kiedy chłopaki (co prawda z grupy realizacyjnej) wchodzili na adres z taranem na 3 piętro a kiedy podeszli do drzwi było cytuję : "Kazik nic tu po tobie drzwi otwierają się na klatkę" po czym chłop co niósł taran rzucił kur...a pod nosem i zaczął wędrówkę w dół.
To świadczy tylko o tym że nikt nie zrobił rozpoznania, a pozatym standardem jest zabieranie ze sobą sprzętu do otwierania drzwi do wewnątrz i do zewnątrz.
Można się zdziwić jak po otwarciu pierwszych drzwi na zewnątrz pojawiają się jeszcze jedne do wewnątrz, pozatym w środku też może się przydać taran lub łapka.
_________________ if the force does not mean we pass the argument to the argument of force
Jak mówi jedno przysłowie "Lepiej nosić niż się prosić"
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2010 Skąd: Polska
Wysłany: 17-01-2010, 17:52
Cytat:
To świadczy tylko o tym że nikt nie zrobił rozpoznania, a pozatym standardem jest zabieranie ze sobą sprzętu do otwierania drzwi do wewnątrz i do zewnątrz.
Są sytuacje które robi się na "gorąco" i nie ma możliwości zrobienia "rozpoznania"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum