czy ktos moze wymyslec o co moze chodzic w tej sytuacji. Mnie to wyglada jak dostarczenie jekiegos telefonu (?) czy czegos do okna gdzie jest suspect. Byc moze ktos trafi bo ja nie wiem naprawde.
Na początku wygląda na to, że próbowali taranem wywalić okno. Później to już na 100% dostarczenie telefonu do kontaktu z podejżanym (na tym forum chyba nie muszę pisać, że nie tylko ;) )
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 26-02-2008, 09:39
zgadzam się z wami. To typowe dostarczenie telefonu. Trochę w dziwny sposób no ale widać koleś może sam go nie chciał tylko wrzucają mu go "na siłę" żeby z nim porozmawiać
Na filmie widać po prawej człowieka z MP5 w niebieskiej kurtce...co on tam robi?
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Skoro ubezpiecza tył, to czemu nie stoi gdzieś za operatorem kamery , chyba że tam jest jeszcze ktoś to raz (ale wtedy po co ten widoczny na filmie)?
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
hahahaha dokladnie !!! facet zalapal sie na realizacje i bedzie mial pamiatke w postaci filmu. potem przy znajomych pusci filmik i bedzie opowiadal jaki z niego kozak. ubezpieczal tyly - hahahahaha.
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum