Wysłany: 27-01-2005, 22:54 !INFORMACJA ZAMIESZCZANA NA FORUM SPECOPS!
Czołem,
Mam kilka uwag na temat informacji zamieszczanych w serwisie SPECOPS oraz na Forum dyskusyjnym.
Na SPECOPs nie znajdziecie nigdy przepisów na zrobienie bomby - ale być może pojawi się polemika na temat, teorji materiałów energetycznych. Bazując na dostępnych źródłach, np.: „Tysiąc słów o Materiałach Wybuchowych” MON, 1987 etc.
Na przykład informacja na temat tłumików może się wydawać instruktażowa, ale taka nie jest - zaprezentowałem jedynie dostępny powszechnie materiał w jednym miejscu.
Podsumowując, jeżeli na forum wyraża się laik - jego "informacje" lub rozważania na pewno nie stanowią zdradzania jakiejkolwiek tajemnicy lub procedur.
Natomiast, jezeli na forum wyraża sie operator z "tematu" - to na pewno jest na tyle doświadczony żeby nie pisać o rzeczach, o których nie powinien.
Zarówno jednych jak i drugich serdecznie zapraszam do wspólnej debaty - obydwie strony zapewne mogą się wiele od siebie nauczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum