Witam!
kto ma chronic Okecie?? oto pytanie za 64000$ :-)
W razie zagrozenia przyjedzie ZOA, ale nie zdiwilbym sie gdyby SG chciala cos robic (nie maja grupy CT, ale jakis pierdzistolek moglby powolywac sie na to ze okecie to port miedzynarodowy).
Pozdr
Robal2pl
SPAT-Tar [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2005, 19:06
Ja gdzieś miałem w gazecie "Commandos" Artykuł z 2004r. na temat AT Okęcie. Bylo tez coś tam na temat byłego szefa AT Okęcie Jerzego Dziewulskiego. Zarowno w gazecie jak i na stronie to widziałem. Jak tylko znajde link to wstawie. POZDRAWIAM
SPAT-Tar [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2005, 22:30
OK mam http://republika.pl/neonard/spat.htm nie wiem czy o to chodziło ale jest tu coś napisane o okęciu ale nie stawiam pewności ze to jest to czego szukacie. POZDRAWIAM
LegionAT [Usunięty]
Wysłany: 25-03-2005, 19:25
Mickey Knox napisał/a:
Nie istnieje
Niedawno temu gdzies w sieci wyczytalem ze zostali wyposazeni w nowy robot pirotechniczny, wiec jak to w koncu jest z tym oddzialem?
SPAT-Tar [Usunięty]
Wysłany: 25-03-2005, 19:55
Moja osobista wypowiedź jest taka że istnieje, tylko że nie ma o nich takiego rozgłosu jak o SPAT, ZOA .
POZDRAWIAM
GĘBUŚ [Usunięty]
Wysłany: 28-03-2005, 01:12
Czesc SPAT-Tar
Nie polecam strony, do ktorej wkleiles link. Jest w niej wiele błedów. Zadna naszywka zamieszczona na tej stronie nie jest oryginalna a koles od tej strony ordynarny...
pozdrawiam
SPAT-Tar [Usunięty]
Wysłany: 29-03-2005, 09:23
Aha oki no wiesz wkleilem to o Okęciu ale nie byłem pewien czy dobre no ale każdy ślad sie liczy . POZDRAWIAM
Leander [Usunięty]
Wysłany: 06-04-2005, 00:47 "AT" Okęcie
Nie wiem czy oficjalnie nazywa się to "AT", ale jest jednostka która zajmuje się ochroną Okęcia oraz interwencją w sytuacjach kryzysowych, z tego co wiem podchodzą pod komendę PLL LOT. Za niedługo mają zostać wyposażeni w MP5, na razie mają glauberyty,strzelby (...), Glock 17 i 19...
Z tego co ja wiem juz nie istnieja.Zostali wcieleni do ZOA.Byc moze ktos tam zostal na lotnisku ale nie przedstawiaja juz oni zadnej wartosci bojowej w przypadku zagrozenia terrorystycznego.
Bardziej mnie zaciekawila naszywka w avatarze SPAP Tarnow.Jestem zaskoczony,ze tam jest SPAP.Mozna sie cos wiecej dowiedziec?
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Leander [Usunięty]
Wysłany: 09-04-2005, 18:31
Gubor jak Oni "...juz nie istnieja..." i "nie przedstawiaja juz oni zadnej wartosci bojowej w przypadku zagrozenia terrorystycznego" to może ja Ci dam do nich kontakt i pokażą Ci swoją wartość bojową ??
Bylem z chlopakami na szkoleniu i wspominali cos,ze maja ich rozwiazac albo wcielic do wydzialu tak wiec opieram sie tylko na wypowiedziach zainteresowanych.nie dam sobie reki uciac wiec sie nie sprzeczam bo faktycznie nie mam 100% pewnosci.A jesli juz sa to co do wartosci bojowej w przypadku gdy chodzi o lotnisko to uwazam,ze 30 osob (pluton) w przypadku jakiejkolwiek opcji z samolotem jest za malo na wykonanie jakichkolwiek dzialan.Oczywiscie bierzemypod uwage urlopy,zwolnienia itp.
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Witam!
SPAT Okecie zostal rozwiazany, a jego czlonko wcielono do prewencji Okecia albo do Wydzialu (podobno)
Ale w decyzjach KGP dlaej jest mozliwosc utworzenia SPAT/SPAP na Okeciu w komisariacie specjalistycznym
Pozdr
Robal2pl
w tym przypadku ich dzialanie na lotnisku bedzie czysto prewencyjne gdyz nie beda posiadac zdolnosci bojowej do odbicia czy jakiegokolwiek dzialania w stosunku do zagrozenia w samolocie czy na lotnisku.tak czy siak bedzie musial dzialac ZOA.
Mickey Knox [Usunięty]
Wysłany: 23-04-2005, 21:01
Witam
Jak już pisałem(Gubor, Robal2pl też) AT Okęcie nie istnieje na robotę i przyloty linii EL AL przyjeżdza ZOA.
pzdr MK
URIEL [Usunięty]
Wysłany: 06-06-2005, 18:12
Mickey Knox napisał/a:
Witam
Jak już pisałem(Gubor, Robal2pl też) AT Okęcie nie istnieje na robotę i przyloty linii EL AL przyjeżdza ZOA.
pzdr MK
Tylko pytanie po co?
A jak przylatuje prywatana linia lotnicza z Izraela to też przybywają?
Ludzie z Okecia przesli do nowo powstalego Wydzialu Realizacyjnego Komendy Stolecznej Policji (razem z ludzmi z grupy taktycznej wydzialu do walki z przestepstwami samochodowymi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum