Wysłany: 31-01-2012, 13:35 Nokto pvs7
Moze ma ktos doswiadczenie i moze mi doradzic jakiego najlepiej celownika uzywac razem z nokto pvs7. Z EOTechem ciezko mi sie składa do strzału, google nie sa w tym przypadku najwygodniejsze.
Moze macie jakis pomysl.
Wysłany: 01-02-2012, 10:31
A, przepraszam Rzeczywiście nie przywitałem sie
Chociaż...jakies 2 lata temy chyba miałem okazje już cos pisac i przywitac sie
Zaraz nadrobie to niedopatrzenie
Do celowania przez kolimator/holo czternastka jest oczywiście zdecydowanie bardziej wygodna. Siódemką się po prostu praktycznie nie da. Ale 14 czy jakikolwiek inny monokular też szału nie robi, jeśli jest zamontowany na hełmie czy montażu nagłownym. Wygodnie będzie tylko, jeśli nokto będzie zamontowane na broni w osi z celownikiem. Jeśli chcesz noktowizor nosić na głowie, to wygodnie będzie strzelać tylko i wyłącznie ze wskaźnikiem laserowym.
Jackuch. Pytasz się o to, co jest lepsze, jak nawet nie opisałeś do czego chcesz tego wszystkiego używać.
Więc pytasz ogólnie dla ogólnej wiedzy, czy faktycznie chodzi Ci o konkretne porady?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum