Panowie mam pytanie. Czy ktoś z Was pływał test Coopera czyli 12 min? Interesują mnie Wasze wyniki i ewentualne normy jeśli istnieją do jakichkolwiek formacji specjalnych.
I oczywiście przedział wiekowy jeśli istnieją.
Baaardzo dziekuje. b.
Tu masz tabele norm względem wieku i rodzaju formacji http://www.mon.gov.pl/pli...zczyzni2009.pdf
Żeby wyrobić się na piątkę w jakiejkolwiek z norm wiekowych z pierwszej (najbardziej wymagającej) kolumny trzeba się "trochę" przygotować. Pływać i pływać i .... Plusem pływania jest to, że się nie spocisz tak, jak podczas biegania Coopera
Tu jest najaktualniejsza tabela m.in. ze zmienioną pierwszą kolumną w kwestii formacji. Normy są te same
http://www.nettax.pl/serw...10/27/138_1.pdf
Pierwsze kolumna, trzecia grupa wiekowa?
Gdzie się starasz?
Czyli tak na szybko to albo przełożony "zjebany-łeb" , który nie chce puszczać swoich ludzi do lepszych firm albo egzaminator z firmy, który nie zna norm
Obstawiam to pierwsze
Czyli tak na szybko to albo przełożony "zjebany-łeb" , który nie chce puszczać swoich ludzi do lepszych firm albo egzaminator z firmy, który nie zna norm
Obstawiam to pierwsze
Tu przełożony nie ma za wiele do gadania tylko komendant- minister.
Tak się zastanawiam kto w wojsku pływa Coopera jak jest napisane "albo" 3000m?
Wracając do twojej zgadywanki. Nie zgadłeś. Na przełozonego jestem za pyskaty- więc mi nie dadzą wysokiego stołka.
Na egzaminatora za wredny i mało kto by cokolwiek zaliczył.
A po co mi to masz na pw
Tak się zastanawiam kto w wojsku pływa Coopera jak jest napisane "albo" 3000m?
A no biegają lub pływają, bo mają do wyboru
Wiem ze maja do wyboru. Ale to tak jakby szwej nie musiał umiec pływać jak umie biegasc i na odwrót. Dalej kontynuując =komu sie chce organizować sprawdzian na pływalni jak szybciej w pole chłopa puścic
Egzamin roczny to egzamin roczny, wiec wybierasz to, co ci pasuje, a cała sprawność fizyczne, to inna bajka. Nieraz jesteś super-wybiegany i też nieźle pływasz i np. wolałbyś biegać na egzaminie ale np. złapiesz jakąś kontuzje kolana czy biodra i jest lepiej popłynąć, żeby średniej nie zaniżać. Albo L4
Piszę o L4 - może bardziej symbolicznie - bo nie można się zwolnić z jednej konkurencji (np. z powodu kontuzji nogi być zwolnionym z biegu), tylko trzeba od razy zwolnienie przedstawić z całego egzaminu. Więc albo zdajesz albo zwolnionko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum