Niestety chłopaki maja drobny zastój w nowych opisach. Jak ktos coś wyłapie w którymś tekście może wysłąć maila do redakcji z informacja i bedzie to szybko naprawione. Tak poprawiłem tekst o ścigaczu Batory (błędnie opisany jako O.R.P. Batory i błędnie podpisana fotka o tym gdzie statek/okręcik stoi jako pomnik).
No i opisują nie tylko uzbrojenie ale też oporządzenie, materiały intendentury i całą masę sprzetu wojskowego.
_________________ "Zresztą nieważne. Jest jak jest lepiej nie będzie. Potrenujemy."
Sierżant T. Tomczak
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 04 Gru 2007 Posty: 845 Skąd: Polska
Wysłany: 09-08-2008, 08:44
Nie od razu Kraków zbudowano... Strona jest bardzo wartościowa, bo zbiera informacje które zawarte są w wielu źródłach. Ja swoją bibliotekę zbierałem prawie 20 lat, by mieć choć podobny zasób wiedzy.
Nakład pracy włożony w zebranie informacji i zrobienie z nich sensownej strony budzi szacunek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum