Udeż w stół... nożyce się odezwą hahaha... nie mości panie... ma wypowiedz była ogólnikowa... Nie oceniam innych póki ich nie poznam... nie w głowie mi obrażanie kogokolwiek...
Kilka razy miałem przyjemność czytać komentarze REMOVA do mych wypowiedzi, nie zawsze facet zgadzał się z mym zdaniem i jakoś nie zauważyłem by mnie obraził lub poniżył... wiec nie generalizujmy... może co niektórym należy się takie traktowanie
Wybacz ale chyba nie tylko ja odnosze tu takie wrażnie. Statystycznie rzecz biorąc jest tu zdecydowana większość którym bilżej jest do mojego stanowiska. A to tylko jedno z wielu forum....
Jeśli uważasz że nie którym się to należy, poroponuje zajrzeć do niektórych tematów, szczególnie do początkow dyskusji.
W jednej kwestii mogę się zgodzić, że gośc dobrze operuje jezykiem pisanym. Ale śmiać mi się chce jak np. poucza osoby na temat taktyki, osoby o których wiem ze od kilku ładnych lat (delikatnie mówiąc) zajmują się taktyką i mają dużo doświadczeń bojowych...a rożnica wynika poprostu z tego że nie mogą napisać oficjalnie że parcują tu i tu i robiły to i tamto- na czym czetso bazuje remove wysmiewajac że są pseudoekspertami.
Jesli chodzi o mnie to mam już dosyć tych rozważań na temat tylko jednego członka tego forum- a jesli chodzi o szacunek jak słusznie zauważył Robal trzeba sobie na niego zasłużyć..... A ja już mam dużo latek mam już pare osób które Szanuje i podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum