facet postanowił sprawdzić kiedy jego Glock 21 przestanie funkcjonowac. Najpierw wystrzelił z niego około 150 000 sztuk ammo w prezeciagu kilku lat - wiec klamka raczej do nowych sie nie zalicza. Ptem wystrzelil 15 000 sztuk nie czyszczac broni - stan widoczny na pierwszej fotce.
Kolejne testy to zanurzanie G21 w roznych rodzajach blota - łacznie z talkiem i kruszywem polerskim różnego rozmiaru. Zamek odciagniety do tylu.
Kolejnym testem bylo ostrzelanie G21 z pistoletu kal .22LR z dystansu okolo 10 metrow (10 strzalow na zamek) - G21 dalej dziala.
Przejechal go samochodem na koniec zrzucil z samolotu - wszystko widac na fotkach.
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 24 Lis 2005 Posty: 17 Skąd: południe
Wysłany: 14-01-2006, 22:15
wytrzymały i solidny wręcz niezawodny
mike [Usunięty]
Wysłany: 24-01-2006, 17:59
no nie powiem, strasznie się zdziwiłem, szczegulnie po tych wszystkich kruszcach... i w dodatku przypomniało mi sie jak musiałem czyscic kbksy na strzelnicy, wyglądały podobnie jak ten glock po testach
zmieniam broń boczna
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum