Na mój gust - rewolwer. I coś co wygląda na "szybkoładowacze". Gdzieś już widziałem zdjęcia MEK Hamburg z bębenkowcami, chyba S&W.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 12 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 963 Skąd: Kraków
Wysłany: 11-01-2010, 11:10
Magazynki w pistolecie maszynowym również ma nieco dziwnie spięte.
Przy okazji, "in .357 Mag"? Wklejać z militaryphotos.net nikt oczywiście nie broni, jest to często nawet wskazane, ale mogę prosić o pisanie jednak po polsku? ;)
_________________ Oderint dum probent
Ostatnio zmieniony przez REMOV 11-01-2010, 11:20, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 50 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-01-2010, 18:47
Nie rozumiem - nie umiesz znaleźć kydexów Safari do rewolwerów? Płetwy są sprzedawane także osobno, SLSy też - mogli sobie złożyć co chcieli, albo po prostu zamówić combo kabura+płetwa. Co za problem? Zresztą na stronie Safari nie ma wszystkiego co robią - nam się ledwo udało od nich w końcu wyprosić ALSy ze światłem pod G17 a na stronie tego nie znajdziesz.
Bo nie do każdej napotkanej osoby można strzelać?
Może nie mają na stanie batonów, może z jakiegoś powodu wolą tonfy - możliwości może być wiele.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
To jedź do Hamburga i się zapytaj. Tutaj dostaniejsz tylko hipotezy, mniej lub bardziej racjonalne i prawdopodobne.
Pozdr
Robal2pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum