Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 147 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-09-2008, 19:03 Ćwiczenia SAT Gorzów
Yapa C05 napisał/a:
Dziś w Gorzowie odbyły sie ćwiczenia Antyterrorystów SAT Gorzów.
Scenariusz: Na stacji kolejowej terroryści z bronią grożą wysadzeniem pociagu w powietrze.Chcą by polscy żołnierze opuscili Irak! Maja zakładników.
Byłem widziałem...
Tak wiem, czepiam się ;)
Pozdr
Robal2pl
P.S Fajne bryki im kupili
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 120 Skąd: stąd
Wysłany: 27-07-2009, 19:39
Witam,
Miałbym do Was pytanie drodzy koledzy i koleżanki, rozpoznajecie może jaki sprzęt na sobie mają Ci funkcjonariusze? Interesuje mnie jakie to kamizelki mniej więcej, hełmy itd. itp.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
Mati
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 28-07-2009, 16:23
Hoplita napisał/a:
http://img255.imageshack.us/img255/9013/012vx3.jpg
Tutaj Panowie maja NFM Cougar II.
niestety Hop ale to nie cougar. To NFMka jak to nazywają niektórzy NFM-1. Przyjrzyj się dobrze patka antypoślizgowa, osłona zamka zapinana na napy, wycięcie pod szyją. To nie jest cougarII
Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 147 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-07-2009, 23:00
broken_arrow napisał/a:
Hoplita napisał/a:
http://img255.imageshack.us/img255/9013/012vx3.jpg
Tutaj Panowie maja NFM Cougar II.
niestety Hop ale to nie cougar. To NFMka jak to nazywają niektórzy NFM-1. Przyjrzyj się dobrze patka antypoślizgowa, osłona zamka zapinana na napy, wycięcie pod szyją. To nie jest cougarII
Racja, nie przyjrzałem się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum