Film został usunięty ze względu na brutalne sceny lub coś podobnego...
Jak możesz to wyślij mi go na rasheed88@wp.pl Dzięki!
pozdro, Rash.
Jackim [Usunięty]
Wysłany: 20-06-2005, 21:41
Taka jego mać!
Oglądałem ten film i wcale nie jest taki brutalny,przyznaje wrażenie robią zbierające się ciała...ale ludzie wojna to nie bajka...Idąc tym tropem zlikwidują to forum i stronke za propagowanie działań wojskowych itd...
P.S. Orgish... to jest dopiero brutalne i niesmaczne!
P.S.2 Ten film był naprawde w porządku!
cahir [Usunięty]
Wysłany: 22-06-2005, 13:32
Jezeli ktos ma ten film to prosze o umieszczenie go na yousendit.com.
Pozdrawiam
wiesiu_de_monkey [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2005, 07:09
Witam
Jestem nowy na tym forum, ale za niedługo wstąpie do woja i teraz ciągle szukam filmików z wojny, żeby mniej więcej wiedzieć, czego oczekiwać Więcjeśli ktoś by mógł - to proszę o przesłanie filmiku na wiesiu_de_monkey@wp.pl Z góry dziękuję
aras! zamieścileś tylko link do zasobów strony, najbrutalniejszych filmów i zdjęć pomijając zupełnie prawdziwy sens zamieszczenia ich w sieci: wywołanie mdłości ( z ang. nausea) z powodu wojen, śmierci i zniszczenia i co za tym idzie rozpoczęcia walki z wszelkimi wojnami.
Mam nadzieję, że nie zostane potraktowany jak naiwny pacyfista, ale proszę was byscie zobaczyli cała stronę a nie tylko jej najbrutalniejsze fragmenty.
( swoją drogą jestem członkiem "Strzelca" więc mogę powiedziec, że nie wypowiadam ise na tematy chociaz minimalnie mi nie znane)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum