kuzwa co tam sie dzieje to mi wygladalo na regularna wymiene ognia???
_________________ w okopach nie ma niewierzacych..
Zgedi [Usunięty]
Wysłany: 27-12-2005, 20:19
W Brazylii to codzienność. Polecam film dokumentalny "Ross Kemp on gangs Rio". Tytuł mogłem trochę przekręcić, ale brzmi on mniej więcej podobnie i do ściągnięcia jest on na emulu. Pokazuje stopień przestępczości w Brazylii i niekiedy brutalność policji brazylijskiej, która jest uznawana przez wielu za najostrzejsza na świecie. Także polecam film
A co do powyższego to bardzo fajny klip szczególnie podoba mi się wątek, kiedy przeprowadzają rannego przez ulice pod ogniem zaporowym
mleczarz [Usunięty]
Wysłany: 17-01-2006, 11:09
Ja rozumiem te M4 na wyposarzeniu policji ale co tam robi ten RKM o ile dobrze widzę podobny do hm Brena z 2 wś ale pewności co to jest to nie mam.
Cześć
A co może robić rkm w sytuacji MOUT?Panowie rozmawiałem kiedyś z kolesiem który spędził kilka lat w Brazylji,tam toczą się regularne walki uliczne z gangami wiec panowie z policji muszą się dostosować.A jeżeli chodzi o brutalność,cóż inaczej po prostu nie można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum