50 policjantów z bronią automatyczną, pałami, gazem - chłop wyskakuje na solo i chce się na gołej klacie napierdalać ze wszystkimi na raz. Tylko w Polsce.
Tak, broń palna powinna być tutaj powszechnie dostępna.
Wysłany: 22-02-2009, 22:11
SG zachowała się ok ale oczywiscie zakompleksiony policjant musiał ratować swój urażony honor jak mu palec pijany gość pokazał. Nie mówię że wszyscy ale wielu powinni zwolnić chyba ich ktoś w podstawówce poniżał i sobie odbijają
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 23-02-2009, 19:55
Ty się uraziłeś kretynem czy brałeś korepetycje ? Widzę że za bardzo pojęcia nie masz o takich sytuacjach a już na pewno w żadnej takiej nie byłeś. Najlepiej niech go jeszcze opluje. Facet swoim zachowaniem stwarzał wyraźne zagrożenie a już nie mówię o chuligańskim zachowaniu i szukaniu dymu. W ogóle nie chce mi się dyskutować z kimś na Twoim poziomie i z tekstami o zakompleksieniu.... widać jaką masz wiedzę w tym zakresie
Wysłany: 23-02-2009, 21:07
No poziom może mam niski, ale z policja swoje przeżyłem i widziałem jak traktuja ludzi.Ataki z pałami na jakis 60 letnich żuli itd. Wiec swoje wiem. Osobiście do policji nic nie mam robią swoje. Ale często jak jest dym to uciekają mowie co widziałem a nie co słyszałem. Młodzi chcą punktów nałapać. Poza tym zostałem raz wsadzony to samochodu wydziału kryminalnego wywieziony 2km w przeciwnym kierunku, na miejsce gdzie ktoś sie powyżywał na ławkach i straszono mnie ze tyle i tyle dostane. Powiedziałem panom zeby sobie monitoring przejżeli bo ja z nimi rozmawiał nie będe i mnie puścili po spisaniu.Czasem zachowują sie jak zomo
[ Dodano: 23-02-2009, 21:26 ]
Poza tym bez osobistych ataków prosze. Obejrzyj sobie film i zobacz kto pierwszy ręke wyciągnął.
Wympiel ma racje... opowiem co ja przezyłem. Wychodzę z kumplem z jego bloku w południe, w pewnej chwili mija nas radiowóz, kolesiowi się nie spodobało że spojrzałem na niego jak nas mijał. Zatrzymał się, wyskoczył z radiowozu i do mnie z mordą... czemu się gapie na niego, zaczał mnie wyzywać od lumpów. Ja szybciutko w międzyczasie włączyłem dyktafon w telefonie i do zapytałem go "kulturalnie"... od kiedy my kurwa na Ty jesteśmy. Szczyl miał może ok 26lat, ja mam 36. Zaczął mnie wyzywać od różnych i zagroził że mnie zwinie. Więc ja w taksówkę i pojechałem na posterunek. Poszedłem do komendanta i powiedziałem co o takim czyms mysle. Powiedziałem że nie po to dupe narażałem w Afganie i paru innych miejscach, nie po to straciłem zdrowie i marnieje na rencinie by jakiś obszczymur w policyjnym mundurze mnie obrażał, akurat tamten nadszedł. Zebyś widział minę młodego... Komendant mnie kulturalnie przeprosił a tamtemu powiedziałem przy komendancie że następnym razem nie będę patrzył czy ma mundur czy nie. Skuję gówniarza i jego własnym radiowozem odstawie na komisariat. To tyle
BA mowi o konkretnej sytuacji a Wy o swoich zalach. Jak wszedzie, wystepuja i w Policji ludzie, ktorym wladza udezyla do glowy. Ale w tej konkretnej sytuacji mieli racje. W innym kraju gosc by dostal z przylozenia w klate dwa szybkie (i dobrze jak z gumowej amunicji;)).
_________________ Wszyscy, którzy walczyli fair, zginęli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum