Foka ,jeżeli się nie mylę to strzały na wiwat na część młodej pary.
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1206 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 07-05-2010, 20:36
misiumaniak napisał/a:
Foka ,jeżeli się nie mylę to strzały na wiwat na część młodej pary.
odniosłem to samo wrażenie, że jest to kawalkada ślubna. Ale za pierwszym razem szczena mi opadła. Mam nieodparte wrażenie, że jakby ktoś przypadkowo chciałby tam wjechać, to by został podziurawiony jak ser szwajcarski. Jestem ciekaw, czy takie kawalkady Kadyrow stosuje na co dzień? Mi to tylko przypomina film pt: Babylon AD, gdzie jakiś Serbski watażka grany przez Depardieu jeździ w luksusowym BWP w obstawie dwóch czołgów...
Młodzi zdziwieni - na Kaukazie się strzela z byle powodów - żeby nie krzyczeć
Parę dni temu był film wklejony w SB jak BMW taranuje Toyotę - przepychają się samochodami i słychać strzały - wychodzą ekipy z obydwu pojazdów - strzelają w powietrze / w samochody i jadą dalej, ale celem strzelania nie jest pozabijanie się na wzajem w stylu Murzynów, tylko taka kontrolna demonstracja siły. Inna kultura/folklor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum