Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 13 Sie 2005 Posty: 260 Skąd: Shangri - La
Wysłany: 12-10-2009, 19:02
No dobrze, czy mógłbyś w takim razie rozwinąć swoją wcześniejszą wypowiedź na temat pana S. ? Wyjaśnić o co Ci chodziło? Bo z lekka gubię się w domysłach
_________________ C'est grand malheur de ne pouvoir etre seul...
Wysłany: 12-10-2009, 21:16
Tengu napisał/a:
No to, że facet "poprawił" swoją biografię raczej nie ulega wątpliwości.
A jakaś konkretna podstawa czy tylko to co w necie ?
Bo wiesz, przechodziłem koło płotu i tam było napisane DUPA, chciałem pogładzić i sobie drzazgę wbiłem.
_________________ Decet cariorem esse patria nobis quam nosmet ipsos - Przystoi, aby Ojczyzna droższa nam była niż my sami sobie.
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 13 Sie 2005 Posty: 260 Skąd: Shangri - La
Wysłany: 12-10-2009, 22:42
Naprawdę myślisz, że jakby facet był w SAS to nie udowodniłby tego jednym dokumentem, zamykając gęby krzykaczom? Że dziennikarze narażaliby się na procesy o zniesławienie, nie mając żadnych szans na wygraną? Bo to nie tylko Internet, ale i prasa. Wolne żarty. Facet jest szychą w miedzynarodowej firmie, podważenie zaufania do niego to minus dla całej firmy, choćby była superprofesjonalna. Gdyby miał jakiekolwiek dowody na swoją obronę, przedstawiłby je natychmiast.
_________________ C'est grand malheur de ne pouvoir etre seul...
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1315 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 13-10-2009, 16:40
OTIS napisał/a:
To winę trzeba udowodnić a nie niewinność.
Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi.
Każdy poważny człowiek Jamesa Shortta ma już w dupie. Udowiodnione zostało, że koleś jest jakimś wannabe mistrzem walk, który chciał sobie dopisać ideologie. Tak smao jak niejaki Mick Strider. W SASie nie był, prawa do noszenia orderu Orła Białegho nie ma.
Podważył wiarygodnosć IBA i nikt poważny sie już IBA nie interesuje, nie umniejszając oczywiście wielu członkom organizacji, którzy są naprawde nieźli.
Wysłany: 14-10-2009, 11:37
''Tactical Shotimg'' ??? aaahhhhaaaa, to jakis nowy rodzaj czy czy jak??, a tak na powaznie OTIS, czemu ten filmik ma sluzyc??, napewno nie rozwiewa watpliwosci bialego orla, i innych przypadkow ''Jumbo'', proponuje na wieczor komediowy zapodac filmik z YT pt: IBA CROATIA, mozna sie posmiac !!
Wysłany: 14-10-2009, 14:16
A ja czekam sobie cierpliwie, az ''Jumbo'' dostanie kolejny order od kolejnej glowy kosciola...skoro niby Jan Pawel II obdarowal Go orderem za zaslugi na rzecz walki z ,,ZIMNA WOJNA'' , to moze nowy dam Mu za walke z faszyzmem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum