m.in. kampania promocyjna ESA. Tj. cykl artykułów w komandosie, arsenale czy men's healthie gdzie Tomasz Bryl vel Rapid lat 20 z hakiem jest przedstawiany jako doświadczony i doskonale wyszkolony tajnossuperosagentos ochraniający "największe sławy" w "wielu krajach". Oczywiście, fakt iż pracuje w firmie taty nie ma znaczenia, pracuje w firmie Dr. Bryla, doskonałego specjalisty. Każdy kolejny wywiad zawierał wzmiankę nt wizerunku bodyguarda który to powinien pozostawać zawsze w cieniu swego pracodawcy... Co oczywiście ma pokrycie w faktach, tj. własnie wspomnianych artykułach i wywiadach. Pomijam otoczke ESA- "twardzielskie teksty", szczególnie nt eliminacji przeciwnika (pozostające w baaardzo luźnym związku z obowiącującym CPP reżimem prawnym), czy zdjęcia Bielana z safari bez koszulki i z kałachem. Acha, czy o artykule Rapida traktującym o wycieczce jeepem przez jakąś Afrykę wspominałem, nie? nie wspominałem, bo wydawało mi się, że wspomnienia z wycieczki redagowało się do gazetek szkolnych.
To tak na szybko, temat był już wałkowany w zdłuż i wszerz.
Aha, no i oczywiście najszybszy na świecie strzał z kabury pod marynarką. Tarcz jednak nigdy nie pokazują.
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum