Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 632 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 24-04-2010, 11:15 Radwańska ma ochroniarza z bronią
Tak wygląda tenis pod specjalnym nadzorem. Za pazuchą kajdanki, gaz paraliżujący i... pistolet! Barczysty uzbrojony ochroniarz na krok nie odstępuje naszej najlepszej tenisistki Agnieszki Radwańskiej (21 l.)
Radwańska korzysta z usług „goryla” w Gdańsku, gdzie nasze tenisistki grają z Hiszpanią mecz o Puchar Federacji. Ochroniarz jest wszędzie tam, gdzie „Isia”. Czuwa zaraz przy krocie. Gdy kończy się trening lub mecz, podąża za zawodniczką. Jego wzrok jest czujny, a spod koszulki czasami wysuwa się kolba pistoletu. Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś próbował napastować Agnieszkę.
Źródło
_________________ if the force does not mean we pass the argument to the argument of force
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 632 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 24-04-2010, 11:37
Cytat:
Radwańska korzysta z usług „goryla”
Jak na goryla to jest za gruby i za mało owłosiony.
A tak w nawiasie to wygląd nie świadczy o umiejętnościach, choć jak widać na zdjęciu nr.2 jak by ktoś wyskoczył z krzaków to ten ochroniarz nie zdążył by wyjąć rąk z kieszeni nie mówiąc już o ochronieniu jej przed atakiem.
_________________ if the force does not mean we pass the argument to the argument of force
Wydaje mi się że jest to sytuacja "Postaw się ,a zastaw się" ,lub ta tenisistka ma problemy z namolnym fanem(fanami) i tata nie chce ryzykować jak z innymi tenisistkami.
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Tak sie wygląda po siedzeniu 25 lat w BOR w magazynie albo na łańcuchu. Przychodzi do roboty po odejsciu i jakie referencje 25 lat przy premierach pracowałem Proszę Pani.
Jakim chuligańskim napadem?
Facet ma odstraszać łowców autografów i "zakochanych" małolatów.
Pozdr
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1206 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 25-04-2010, 17:32
joł,
Świetnie. ale łapać się za klamkę(pewnie co by ją poprawić albo sprawdzić czy jest na miejscu) publicznie to już jest brak profesjonalizmu kimkolwiek ten facet by nie był.
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1206 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 29-04-2010, 20:29
Za każdym razem, kiedy widzę grubasa w branży robi mi się słabo.
Tutaj to wygląda pewnie jak zwykle:
-Wiesz ciociu, denerwują mnie ci wszyscy tacy i owacy, nie mam spokoju.
-A to ja curuś znam takiego fachurę, co to kiedyś z wujkiem Zenkiem w ZOMO był, normalnie specjalista jakich mało!
Wysłany: 30-04-2010, 22:11
teoretycznie, wersja kierowca-ochroniarz w polskich realiach to nie jest jakaś tragedia. Ale niech ten facet nie będzie grubym zomolem, co poprawia sobie klamkę...
No, ale takie życzenia tak naprawdę to mogę składać tylko sobie ;)
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 328 Skąd: Polska
Wysłany: 09-09-2010, 17:32
A kto by był taki głupi,żeby taką piękność napastować? Nawet nafutrowany, na fleku bym na nią nie poleciał. To nieprawda,że nie ma brzydkich kobiet,tylko wina czasem brak....Radwańska jest tego najlepszym przykładem.
A może to poprostu zwykła lanserka w polskim wydaniu? Martina Navratilowa ma ochroniarza, siostry Wiliams mają to ja mam nie mieć? Prestiż i kasa do główki uderzają, no i ten brak profesjonalizmu w wyborze... dlaczego taki dziadziuś a nie naprawdę wzbudzający respekt duży młody wysportowany koleś. Być może nie mam racji ale tak mi się to wszystko układa. Przecież gdyby jakis małolat do panienki doskoczył to sadzicie że ten dziadziuś dogoniłby gówniarza jakby ten uciekał? W życiu, za drugim zakrętem murowany zawał serca u pana goryla (to już pół żartem pół serio)
_________________ BOŻE CHROŃ MNIE OD PRZYJACIÓŁ, Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum