Buchachacha
Argumentacja jak skurczybyk (ochrony dla JK).
A może...może ten dowcip "Polska to jedyny kraj posiadający kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem" - jest jednak prawdziwy , choć w połowie
Pozdr
Robal2pl
P.S A tym czasem Julia Pitera, mimo spalonego samochodu, ochrony BOR nie chce...
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Jak na razie nie wiadomo czy ten samochód spłonął bo należał do niej, czy też był to "zwykły" wandalizm. Możliwe że tymczasowo dostanie ochrone policji albo i BOR jeżeli okaże się że w grę wchodzi ta pierwsza wersja
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 328 Skąd: Polska
Wysłany: 12-12-2007, 17:23
to jest przykład łamani prawa,bo ochrona tylko prezydentowi przysługuje dożywotnio,a nie byłemu premierowi,a ksero kurduplo directore,czyli jarek nigdy prezydentem nie będzie.To łamanie prawa i bezprawne wydawanie pieniędzy podatników.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Gru 2004 Posty: 250 Skąd: Południe
Wysłany: 12-12-2007, 18:52
Witam!
Shunkaha napisał/a:
ksero kurduplo directore,czyli jarek nigdy prezydentem nie będzie
Oj... żebyś nie zapeszył Kto to mówił, że "jeśli Lech Kaczyński będzie prezydentem to ja nie będę premierem"?
Jarosław do obrony ma teraz swój mały pistolecik. Czytałem, że przeszedł nawet ostatnio badania lekarskie związane z posiadaniem broni do obrony osobistej. Lekarze orzekli, że uzbrojony Jarosław ani sobie ani innym nie zagraża i może dalej posiadać swój pistolecik.
Spokojnie, co do prawa - Jarek jest posłem a takowi mogą prosić o ochronę BOR w uzasadnionych przypadkach - ale nie jest powiedziane że muszą ją dostać (inaczej co drugi miałby ochronę). No i właśnie nasz bohater tej ochrony nie dostał, i ponoć właśnie dlatego robi pozwolenie na malutki pistolecik
Pozdr
Robal2pl
Wysłany: 13-12-2007, 00:28
Przepraszam bardzo, ale czy bycie bratem prezydenta jest powodem do posiadania ochrony BOR?? ( o podobieństwie do głowy państwa nie wspomne)? Bo jak dla mnie to jest jedyny powód dla którego pan Jarosł K. miałby takową otrzymać.
P.
_________________ Who Dares Wins
Si vis pacem para bellum
Ja juz nie rozumiem dlaczego sie bulwersuja ludzie, toc ostatnie 2 lata pokazaly nam dokladnie ze wszystkie, najbardziej chore pomysly maja racje bytu gdy bracia K maja w tym "biznes"
I tak jak Foka napisal, zostaje juz tylko sie nabijac, olac jak kombinuja ugrac cos dla siebie za nasze pieniadze, utrudniajac zycie sluzbom, robiac zadyme w mediach, tylko po to zeby nikt o nich nie zapomnial.
Rzeczywiscie Pablo bardzo merytoryczna wypowiedz!- Spalmy czarownice na stosie
Co Shunkaha, jesli uzwywasz mocnych zwrotów typu to łamanie prawa proponuje zajrzec do ustawy o BOR wtedy bedziesz wiedział czy to prawda- rozumiem ze foka rozpoczal ten temat zeby sie ponabijac i ok ale naprawde ponabijac nie znaczy pisac glupoty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum