Pomógł: 6 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 404 Skąd: Tarnów, Małopolska
Wysłany: 14-04-2007, 22:12 Re: Izraelski kurs
Foka napisał/a:
Filmik fajny, ale czy nauka prowadzenia samochodu zębami to już nie jest lekka przesada?
Prowadzenie samochodu zębami spada to rangi ciekawostki w porównaniu do problemu, jakim jest włożenie kluczyków do stacyjki i uruchomienie silnika. Ten sekret mnie naprawdę intryguje...
_________________ Stosunek do broni określa dojrzałość człowieka.
GI Jane przechodzi "Hell Week" raz w miesiącu mój brat
Ciało zanurzane w wodzie po paru minutach wyśpiewa całą prawdę.
Prowadzenie samochodu zębami spada to rangi ciekawostki w porównaniu do problemu, jakim jest włożenie kluczyków do stacyjki i uruchomienie silnika. Ten sekret mnie naprawdę intryguje...
To sie robi na basic'u, na advanced odpalasz na krótko. Oczywiście tylko zębami
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 13 razy Wiek: 12 Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 746 Skąd: Centrum
Wysłany: 15-04-2007, 15:40
Że nie wspomnę o zmianie biegów.
_________________ Watch your corner and bring your men back alive.
Kawaleria wciąż utrzymuje pozycje ;)
Rash [Usunięty]
Wysłany: 15-04-2007, 16:59
Zenith napisał/a:
Że nie wspomnę o zmianie biegów.
W USA ten problem zyskuje mniejszą rangę, bo większość to automaty, szczególnie jakieś samochody, z jakimi tacy operatorzy mają styczność - znaczy się z potężnymi silnikami.
Tymniemniej (tak to się pisze?) - włożenie kluczyków i odpalenie wozu zębami - kosmos.
Pomógł: 6 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 404 Skąd: Tarnów, Małopolska
Wysłany: 15-04-2007, 19:20 Re: Izraelski kurs
Foka napisał/a:
To sie robi na basic'u, na advanced odpalasz na krótko. Oczywiście tylko zębami
Jak rozumiem, żeby zakwalifikować się na kurs, na egzaminie trzeba odpalić "na pych"? A, to ma sens, skalowanie stopnia trudności...
_________________ Stosunek do broni określa dojrzałość człowieka.
GI Jane przechodzi "Hell Week" raz w miesiącu mój brat
Ciało zanurzane w wodzie po paru minutach wyśpiewa całą prawdę.
Rash [Usunięty]
Wysłany: 15-04-2007, 19:25
JUŻ WIEM! Olśniło mnie!
taki graf:
amerykaniec jadł od wieków w McDonald's--->chemia spowodowała zmniejszenie mózgu oraz wytworzenie chwytnych stóp ----> dodać do tego buty BlackHawk Ind. = można wsadzić kluczyk i odpalić stopami w butach BHI !!! :D Tylko to po prostu wycięto, żeby patentu nie zdradzić!
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 125 Skąd: Ciechanów
Wysłany: 17-04-2007, 00:55
Jesli moge wejsc z butami w tak idylliczna atmosfere..... Czy ta dyskusja sluzy czemus poza zwiekszaniem cyferki postow nieprzeczytanych u innych uzytkowanikow?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum