No ta. Już sama nazwa "Bodyguard Team" jest mocno sugestywna, podobnie jak ich filmik promujący.
Zapowiada się "epic "yo' momma" fight" między "Bodyguard Teamem" a "European Security Academy"? W sensie czy to ta sama liga, czy jednak nie? Nie znam sie dlatego pytam.
_________________ Co się tu dzieje, na Litość BOSKĄ!
Za ESA stoji firma DELTA przynosząca milionowe zyski, więc Rapida + Ojca + Braci stać na absurdalne hobby.
Dlatego ich marketing jest na "światowym" poziomie, i w efekcie końcowym ta oszołomka przyciągnie kretyna--klienta który będzie w stanie zapłacić za tą iluzję.
Nie zapominajmy że to jest 3-letni plan pod Euro 2012, i zapewne w ostatecznym rozrachunku okaże się skuteczny.
Człowiek-Rapid-Torpeda i jego prentkie strzelanie to tylko element układanki - w tle jest ileś tam egzotycznych wycieczek, smutny Ojciec, który zabija zawodowo ludzi i prawie był w legi, ileś tam hektarów lasu, kilka porsche turbo tudzież innych samochodów za 400 000 pln sztuka. No i półkretyn Bielan, który jest w stanie w każdym momencie powiesić się za włosy.
A z drugirej strony jest Pan Jarek, emerytowany Milicjant, który wykonuje jakieś tam szczelanie z półsiły. W swojej abstrakcji są zbliżeni - ich skuteczność zmieża logarytmicznie ku zeru, jednak w ostatecznym rozrachunku nie może się zbliżyć do rozmachu ESA.
Co tak pesymistycznie? Może nie są tacy źli? Dajmy im szanse....
No ciekawe, co firma oferuje i na jakim poziomie merytoryczno-metodycznym? Jak widać faceci w konkretnym wieku, a nie młode siurki, więc może mają inne podejście do robienia kasy i tematu BG niż ..... niż inne niekoniecznie kompetentne firmy (nie będę wymieniał nazwy).
Film nakręcony trochę jakby przez kamerzystę weselno-komunijnego i w niektórych momentach trochę zabawny (pady), co nie znaczy, że zły. Szkoda, że nie wzięli kogoś bardziej kumatego, to "akcje reklamy by wzrosły". Pan od fighting'u trochę przypomina John'a Macaleese z SAS http://www.youtube.com/wa...feature=related ale to działa na korzyść.
1. A jak oceniacie zachowanie się grupy ochronnej podczas odpierania ataku na VIP'a?
2. Jak (któremu BG) byście przydzielili broń w takim szyku?
Wysłany: 27-12-2010, 22:14
Wydaje mi sie ze powinno powstac ''Ogolnopolskie Centrum do Walki z Kretynizmem'' a Kangurski powinien zostac mianowany glownym recenzentem i analitykiem Brawo Kangurski trafniej sie chyba juz nie da
Bolt, ja sie zgubilem kiedy zomowiec krzyczy ''auto na dwunastej'' i zaczyna strzelac... ,
to mowi samo za siebie. Nie ma co komentowac
Wysłany: 27-12-2010, 22:41
gun, car,.... co by tam nie gadal i tak wszystko zrobili nie tak Najbardziej rozwala mnie koles z broda co trenuje rzuty nozem u tesciowej w ogrodku!!!
Foka pisal, ze p. Jarek to zapalenic... niech bedzie, ale to nadal za malo zeby profesjonalnie chronic zycie innych.... Bedzie tragedia, i dopiero wtedy wezma sie za ogarniecie i regulowanie sektora CP, to przestaje byc smieszne nawet.
No właśnie chciałbym się z kimś wymienić uwagami w tym temacie. Trochę tego było. Ciekawy jestem czy masz podobne podejście do tego tematu. Jeżeli nie na forum, to Priv?
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-12-2010, 10:04
Jak nie uznacie że to sprzedawanie tematów to piszcie na forum, daj boże merytoryka podskoczy a kto wie moze i ktoś z bgt się objawi racji swych bronić.
Patetyczniej i wynioślej by brzmiało, np. dr Bryl ojciec-dyrektor ESA
To, że Rabit nie mówi do i o tacie TATA jest pilnie strzeżoną tajemnicą sagi rodu ESA
w "do wysłania" leży aż się wyśle, tzn. aż ktoś wejdzie na Forum i odbierze
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
cenzura musi się zapoznać czy wszystko idzie zgodnie z myślą partii wszelka bibuła, treści wywrotowe dostają odpowiednią teczkę a sami reakcjoniści... ehh, i tak juz za dużo powiedziałem
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
A no zapomniałem, że niektórzy z Forum byli .... uwikłani w .......
Ale cisza sza. Wiadomo o co chodzi. My róbmy swoje. Może oni się nie zczają. Pełen konspirejszon OK? Ja mam hasło JODŁA, a Ty?
Wysłany: 29-12-2010, 18:29
No jak to co... naogladali sie 4 pancerniakow i sabaki, popili killerem i pierd... od rzeczy
Co do tematu, to nie ma sensu komentowac, bo to smiech na sali jest, Rapid-Torpeda jest liderem sam dla siebie, i zadne Jurki, Zenki i Zdzichy mu konkurencji nie zrobia.
Faza, ubezpieczaj. Cichy, zachodź z flanki, a Saga przygotowuj ładunki wybuchowe. Na hasło RAPID wyjmujemy giwery jak najszybciej się da i strzelamy dublety po haśle "Giv mi tu". Tylko bądźta skupieni i czekajta na rozkaz od łącznika. Żeby się nie rzucać w oczy, przyjedzie na wózku inwalidzkim marki ROMET. Wjedzie tyłem, a później jebnie na plecy jak w Magpulu. Ale to tylko zmyła będzie. Czekajcie aż klocka postawi. Na dzióbku powinien być rozkaz do rozpoczęcia akcji.
Pamiętajcie, że mój kryptonim to BRZOZA
Nie spierdolta tego!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum