Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Wrz 2005 Posty: 32 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-03-2006, 09:52 SPOTKANIE SPECOPS
Szanowni Koledzy
Mam nadzieję, że podczas naszego spotkania świetnie się razem bawiliśmy. Moim celem, było przybliżenie Wam pracy w tak trudnej służbie jaką jest CT.
Byłem bardzo mile zaskoczony frekwencją, Waszym zaangazowaniem oraz sympatią do samych siebie - to rzecz niespotykana. Stanowicie naprawdę fajną Rodzinę Specops a ja wraz z moimi przyjaciółmi ze spotkania, w pełni sie z Wami identyfikujemy.
Jestem przekonany, że czas który wspólnie spotkaliśmy da Wam równiez pewien dystans w ocenach samych antyterrorystów oraz operacji przez nich prowadzonych.
Cieszę się, że macie taka pasję, to widać od razu od wyposażenia i uzbrojenia zaczynając, na pytaniach technicznych kończąc.
Ufam w to, że na tym nie poprzestaniecie i będziecie Swoją pasję realizować w rzeczywistości, czego Wam wszystkim z całego serca życzę.
Pozdrawiam i do zobaczenia, MK.
Podczas Warsztatów padło stwierdzenie o nie noszeniu broni podstawowej w tzw. dołku strzeleckim(dociśniętej do barku) w pewnych okolicznościach prosiłbym o przyblizenie tego tematu.Moze ktoś dokładnie pamięta jak ujął to p.M.Kossek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum