Wysłany: 14-03-2005, 13:58 Pytania do Marcina Kosska po "ZASADACH WALKI" cz.
Czołem,
W miniony piątek była okazja zapoznania sie z programem na TVN TURBO - "Zasady Walki", zawierającego interesujący nas materiał o tematyce AT przedstawiony przez Marcina Kosska.
Jeżeli po obejżeniu tego materiału macie jakiekolwiek pytania do Pana Kosska, prosze je tu umieszczać. Proszę o zadawanie pytań bezpośrednio związanych z materiałem na TVN. Mam nadzieje że Pan Kossek zdąrzy odpowiedzieć przed emisją kolejnej części programu "Zasady Walki".
Dzięki za wsparcie,
Kangur
PS - w tej chwili przygotowywuje ostateczną wersję odpowiedzi M.K. na pierwszy wywiad udzielony na SPECOPS - czekam już tylko na ostateczną autoryzacje Autora. Dzięki za cierpliwość.
Fair enough, jezeli można to chętnie:
1) Ja osobiście interesuję się operacjami specjalnymi w środowisku morskim i do tego chcę nawiązać. Otóż mam wrażenie, że nie powiedział Pan nic o terningu w środowisku morskim, no na wodzie. Czy bierze Pan udział w tego typu ćwiczeniach?
2) Pańskie działanie było komentowane przez Kubę i płk Romana Polko. Czy znajduje Pan wspólny język z płk Polko w sprawach zagrożenia terroryzmem?
pozdrowienia
Kain
1). pierwsze pytanie mianowicie, czy mial pan kontakt z zolniezami jednostki NAVY SEAL's i jaki jest poziom wyszkolenia biorac pod uwage nasz morski oddzial GROMU
2). pytanie czysto taktyczne co zrobic w przypadku wejscia do budynku(szpital) przez grupe AT ... napotykami dzrzwi, po sforsowaniu dzrzwi mamy przed soba kilka kolejnych dzwi i dwa wegla z prawej i z lewej strony podkreslam ze liczba terrorystow jest liczna sa dobze uzbrojeni i wyposazeni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum